Michael Jackson, in fata unui nou proces

12 Mai 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Michael Jackson, in fata unui nou proces

Un organizator de spectacole intentioneaza sa-l dea in judecata pe artist pentru a-l impiedica sa-si sustina concertele programate la Londra, informeaza Reuters. Acesta sustine ca detine un contract semnat cu Jackson care nu-i permite artistului sa concerteze pana in iulie 2010.

Compania AllGood Entertainment Inc, cu sediul in New Jersey, a semnat in noiembrie 2008 un contract cu Frank DiLeo, managerul lui Michael Jackson, care stipuleaza ca celebrul cantaret american va canta in iulie 2010 impreuna cu fratii sai din trupa Jackson Five si cu sora lor, Janet Jackson.
In acest contract exista o clauza care mentioneaza faptul ca artistul nu are voie sa sustina niciun alt concert inainte de show-ul de reunire al clanului Jackson.

O sursa din AEG Live a recunoscut faptul ca firma lui a fost contactata in acest sens, dar a spus ca pretentiile companiei AllGood Entertainment sunt lipsite de sens. Aceeasi sursa a declarat ca repetitiile continua in Los Angeles pentru pregatirea concertelor de la O2 Arena din Londra din luna iulie.

Patrick Allocco a declarat ca firma lui intentioneaza sa depuna o actiune in justitie la Curtea Federala, dupa ce toate incercarile de negociere cu Michael Jackson, care ar fi permis sustinerea concertelor de la Londra, au esuat.

AllGood Entertainment sustine ca acel contract pe care il are cu Michael Jackson stipuleaza organizarea unui show pe 3 iulie 2010, pe Texas Stadium.
Acest concert i-ar fi adus lui Michael Jackson un beneficiu de pana la 30 de milioane de dolari, a explicat Allocco.

Cu toate acestea, si concertele din Londra ale lui Michael Jackson reprezinta un eveniment fara precedent. Reprezentantii AEG Live au declarat ca, in total, aceste concerte se vor bucura de cea mai mare audienta pe care un artist a avut-o vreodata intr-un singur oras.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod