Michael Jackson a murit cu o papusa in brate

29 Iulie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Michael Jackson a murit cu o papusa in brate

O sursa din cadrul politiei Los Angeles a declarat ca Regele Muzicii Pop si-a petrecut ultima noapte din viata strangand in brate o papusa de portelan, de dimensiunile unui copil, imbracata cu o rochita, informeaza femalefirst.co.uk.

Detectivii au declarat ca au gasit "bizara jucarie", asa cum au numit-o, pe patul in care Michael a intrat in coma luna trecuta.

Sursa a mai declarat ca Michael a trait in mizerie in utlimele luni din viata, cu haine aruncate peste tot si tot felul de lucruri ingramadite in dormitorul sau din locuinta sa inchiriata.

Pe peretii camerei erau atarnate bilete ciudate, pe care era scris "copiii sunt dragalasi" si "copiii sunt inocenti", aparent scrise de Michael.

Ofiterul de politie a declarat: "Temperatura in camera sa era extrem de mare, sistemul de incalzire fiind pornit pentru ca Michael se plangea intotdeauna de frig. Dormitorul cantaretului era un dezastru, cu lucruri aruncate peste tot si in jur de 20 de mesaje scrise de mana atarnate pe pereti. O papusa de portelan a fost gasita pe patul in care acesta a dormit".
 
Politistul sustine de asemenea ca personalul angajat nu avea voie sa intre in camera starului pentru a face curatenie.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • emilia pe 5 Mar 2010, 23:14
    Ingerul Michael

    Michael era totul. Intruchiparea dragostei, bucuriei, zambetului, dansului, cantecului, puritatii, gingasiei, linistei... era fericirea intr-un cuvant. Acum ca Michael nu mai este, toate acestea, pentru mine, nu mai exista. Stiu doar atat: il port mereu in suflet si sper sa ma intalnesc cu el in ceruri. Atunci, cu siguranta, am sa zimbesc din nou...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod