Michael Jackson a murit

26 Iunie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Michael Jackson a murit

Starul pop a murit vineri dimineata (aproximativ 00:30 - ora Romaniei) dupa ce a fost spitalizat la Los Angeles, in urma unui stop cardiac, informeaza presa internationala, citata de Mediafax.

Celebrul cantaret, care a devenit faimos inca de cand era copil si a incantat generatii intregi cu muzica sa exuberanta si miscarile sale de dans, a murit dupa ce a facut un stop cardiac, fiind apoi transportat la un spital din Los Angeles, informeaza Reuters, citand Los Angeles Times. Pe 29 august, Jackson ar fi implinit 51 de ani.

"Starul pop Michael Jackson a fost declarat mort de catre doctori in aceasta dupa-amiaza, dupa ce a ajuns la spital in coma profunda", au declarat surse pentru ziarul californian.

Potrivit site-ului TMZ, Jackson suferise un stop cardiac in casa sa din Holmby Hills, Los Angeles, in urma caruia a fost dus cu ambulanta la Centrul Medical UCLA din Los Angeles.
Insa cantaretul nu si-a recapatat pulsul, in ciuda eforturilor medicilor.

Artistul avea trei copii: Michael Joseph Jackson Jr., Paris Michael Katherine Jackson si Prince Michael Jackson II.

Jackson avea programat un turneu de revenire care cuprindea 50 de concerte ce urmau sa fie sustinute la O2 Arena din Londra, incepand cu 12 iulie anul acesta si pana in martie anul viitor. Toate biletele pentru show-urile sale se epuizasera in doar cateva ore dupa punerea acestora in vanzare.

Michael Jackson este unul dintre artistii cu cele mai mari vanzari de discuri din toate timpurile.
El si-a inceput cariera muzicala impreuna cu fratii sai, in trupa Jackson 5, promovata de celebra casa de discuri Motown, dupa care s-a lansat intr-o stralucita cariera solo.

Aceasta a fost insa afectata, dupa 1990, de scandaluri si dezvaluiri despre stilul sau de viata excentric. Jackson a fost anchetat si achitat de un tribunal american, dupa ce a fost acuzat de pedofilie, in 2005.

Presa internationala a declarat in repetate ocazii ca Jackson s-a confruntat cu probleme financiare in ultimii ani, dupa ce starul muzicii pop a fost pe punctul de a-si vinde celebra ferma Neverland la licitatie, in mai 2008.
Cateva luni mai tarziu, in noiembrie, el a predat titlul de proprietate asupra fermei Neverland unei companii infiintate de el insusi si de firma care detine o ipoteca de 24 de milioane de dolari asupra resedintei.

Albumul sau "Thriller" a castigat opt premii Grammy. sapte dintre aceste premii au fost obtinute pentru melodia care da titlul albumului. Jackson nu a mai lansat nicio piesa noua din 2001.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ioana pe 19 Ian 2014, 23:16
    Michael

    Ar trebui sa ne ridicam capul spre cer.Michael e acolo si de cate ori vom vedea curcubee sunt semne ca Michael Jackson nu a murit:s-a dus sa cante in ceruri.

    0
    0

  • Ana pe 19 Ian 2014, 23:12
    Michael Jackson

    Michael Jackson e cel mai mare cantaret din lume si nu va muri niciodata asa ca sa nu plangem.Prin ce a lasat in urma lui cred ca si generatia viitoare il va iubi

    0
    0

  • Miruna pe 19 Ian 2014, 23:09
    Michael Jackson

    Dupa parerea mea omul asta a fost un geniu.Eu nu stiu sigur daca a murit sau nu,ar oricum este un artist de mare valoare.

    0
    0

  • temani pe 6 Nov 2009, 20:44
    de ce??????????????????

    de ce s-a pus la divertisment? Nu e un lucru de ras ci de plans mare?

    1
    0

  • Mia pe 29 Iun 2009, 10:49
    :-

    bah michael a marcat o lume intreaga prin miscarile sale,vocea sa,miscarea moonwalk..si asa mai departe ..RIP MJ :X

    1
    0

  • liliana pe 26 Iun 2009, 14:24
    despre michael

    Cetateanul Michael Jackson a murit By reginadegheata Bizar. Dar unii nu separa invelisul de carne de spirit. Omul de artistul genial. Sa fim clar intelesi. A murit cetateanul Michael Jackson. Legenda artistului Michael Jackson abia acum se naste. Mitul abia acum ia forma si prinde continut. Am fost uimita sa-l aud pe Lucian Mandruta ca la ai lui 41 de ani simte nevoia sa-si arunce privirea indarat si nu inainte. O fi, pensionarule! Prin prisma lui de mos atins de ramolire, Michael era deja batran si obosit si ar fi trebuit sa aiba o singura grija – cautarea unui loc linistit, cu multa verdeata si cantec de pasarici. Si mai aiuristica mi s-a parut peroratia aceluiasi Mandruta despre derapajele din viata de om a starului, concluzionata (culmea stupizeniei!) cu morala – “nu faceti ca el!” Ca esti fan sau nu, tu, epigonule, trebuie sa recunosti cu franchete ca Michael Jackson si-a adjudecat felia lui de nemurire. Dincolo de intentiile voastre, ale chibitarilor din jurul mortilor celebre, de a-i infige un ac in spate si de a-l pune intr-un insectar. De a-i scormoni greselile sub lupa. Dintre multele banalitati difuzate de posturile TV mi-a atras atentia un singur amanunt. Michael isi dorea sa revina pe scena. Si atunci mi-a trecut prin minte ca megastarul contestat, controversat, judecat, pus la colt, infierat, tarat prin mizerii si izbavit prin muzica chiar a revenit! O revenirea mai spectaculoasa era greu de inscenat de o minte umana, oricat de geniala ar fi. Michael a revenit pe scena lumii! In fiecare colt al scenei se aude cate o melodie de-a lui… de pe blogul - reginadegheata.wordpress.com

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod