Farrah Fawcett a murit

26 Iunie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Farrah Fawcett a murit

Actrita americana, fost star din serialul de televiziune "Ingerii lui Charlie", difuzat in anii '70, a incetat din viata la varsta de 62 de ani, a anuntat presa americana, citata de Mediafax.

Fawcett a murit intr-un spital din Los Angeles, inconjurata de familie si prieteni, in jurul orei 16.30 GMT (19.30 - ora Romaniei), dupa trei ani de lupta impotriva cancerului la colon.

Anterior, canalul de televiziune ABC anuntase ca actrita se afla in stare critica. "Nu sunt sigura ca va reusi sa treaca peste aceasta zi", declarase jurnalista Barbara Walters.



Printre persoanele aflate alaturi de Farrah Fawcett in ultimele clipe ale vietii se afla si prietenul sau, actorul Ryan O'Neal, cu care a avut o relatie de peste 27 de ani. Ei au avut un copil, insa niciodata nu s-au casatorit. "Tot ceea ce vrea el este sa fie alaturi de ea", a declarat Walters, referindu-se la Ryan O'Neal.

ABC anuntase luni ca actorul american voia sa se casatoreasca cu Farrah Fawcett. "Am cerut-o in casatorie si a acceptat", a afirmat actorul de 68 de ani.

Farrah Fawcett a fost diagnosticata cu cancer la colon in septembrie 2006.
Patru luni mai tarziu a declarat ca s-a insanatosit, dar boala a revenit in mai 2007.

Farrah Fawcett, originara din statul american Texas, si-a castigat celebritatea ca fotomodel, dupa ce a pozat in costum de baie pentru un afis in 1970, fiind ulterior distribuita in serialul de televiziune "Ingerii lui Charlie", realizat de regretatul producator Aaron Spelling. Ea a interpretat personajul Jill Munroe, o detectiva sub acoperire, extrem de atragatoare, bronzata, blonda si cu o coafura ciufulita.

Farrah Fawcett si-a dat demisia dupa sfarsitul primului sezon al serialului, dar acest rol a transformat-o intr-un adevarat star la Hollywood.

Farrah Fawcett a fost nominalizata la premiile Emmy pentru rolul unei victime a violentei domestice din filmul "The Burning Bed/Flacarile urii" (1984) si pentru interpretarile sale din drama "Small Sacrifices/Sacrificii marunte" (1989) si serialul "The Guardian/Ingerul pazitor" (2001).

 

Credit foto: wordpress.com


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod