"Michael Jackson a fost asasinat"...

13 Iulie 2009
Facebook Twitter Comenteaza


Asa crede sora artistului, La Toya Jackson, informeaza Mediafax. "Cred ca Michael a fost asasinat, am simtit asta de la inceput", a spus La Toya. "Nu este vorba de o singura persoana vinovata, ci de o conspiratie a mai multora", a mai spus La Toya Jackson. "Era inconjurat de oameni rai. Michael era o persoana foarte dulce, afectuoasa. Oamenii au profitat de acest lucru", a continuat La Toya Jacskon. In plus, sora megastarului declara ca a cerut efectuarea unei autopsii private si ca este hotarata sa afle totul despre moartea fratelui ei. "Am o idee destul de precisa despre concluziile autopsiei", a declarat aceasta, citata de presa britanica.

"Michael avea o avere de peste un miliard de dolari.
Cand cineva are o asemenea avere, se invart multi in jurul lui. Am spus familiei mele ca el nu va merge niciodata la Londra. Valora mai mult mort decat viu"
, a adaugat La Toya. Ea spune ca "un grup de paraziti" l-a indepartat pe Michael de familia si prietenii sai si l-a fortat sa semneze pentru cele 50 de concerte pe care urma sa le sustina, din 13 iulie, la Londra.

Sora starului spune ca nu se va opri pana nu va scoate la lumina adevarul si ii va pedepsi pe cei vinovati.

La Toya a precizat ca fratele sau a fost descoperit mort in camera medicului lui, Conrad Murray.
"Michael a fost dus din camera sa in cea a doctorului. Ce s-a intamplat acolo, nu stim", a spus aceasta.

De aceeasi parere este si tatal megastrarului, Joe Jackson, care a declarat intr-un interviu pentru postul ABC, ca fiul lui a fost asasinat.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod