"Michael Jackson a avut vitiligo"

9 Iulie 2009
Facebook Twitter Comenteaza


Aceasta este declaratia pe care a facut-o medicul dermatolog, Arnold Klein, intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru CNN, citat de Strile Pro Tv.  "Michael era extrem de mandru de faptul ca era negru, insa aparitia petelor albe pe fata si pe corp ii dadeau un aspect destul de neplacut. In timp ar fi ajuns sa arate ingrozitor. Si-a dorit sa arate impecabil in primul rand pentru fanii lui", a declarat medicul.

Dermatologul a tinut sa precizeze faptul ca megastarul chiar a suferit de vitiligo si ca practic de aici a pornit intreaga nebunie a operatiilor estetice.
Arnold Klein a negat ca i-ar fi dat lui Michael medicamente foarte puternice, precum Diprivan. Dar a marturisit ca Michael ii spuse ca apela din cand in cand la acest medicament.

Intrebat de Larry King daca i-a prescris vreodata megastarului analgezice, medicul a raspuns: "Da, am folosit o serie de sedative, dupa ce a trecut prin mai multe interventii chirugicale. Sa nu uitam ca a suferit arsuri serioase, dupa accidentul de la o reclama si apoi a pierdut mare parte din par, cand s-a imbolnavit de lupus".

Acelasi Klein este barbatul despre care s-a vehiculat ca ar adevaratul tata al celor doi copii mai mari ai artistului.
"Din cate stiu nu sunt tatal copiilor". Medicul a recunoscut ca in urma cu mult timp a donat sperma, dar ca nu a facut-o si pentru Michael.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lilicaG pe 10 Iul 2009, 09:54
    Rusine lor!

    Michael Jackson a declarat in repetate randuri ca sufera de vitiligo si lupus dar presa de scandal nu a facut decat sa il ridiculizeze in continuare, desi simptomele erau aproape evidente chiar si pentru privitorul neavizat (diverse pete pe fata, gat, maini, grija continua de a se feri de soare, etc). Nu inteleg ce mare secret a dezvaluit acest medic si de ce declaratia lui este credibila pe cand multiplele declaratii ale artistului, nu. Cat profesionalism!!!

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod