Michael Douglas, dat in judecata

de Ileana Voicu Ghinea, 26 August 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Michael Douglas, dat in judecata
Actorul este chemat in instanta de fosta lui sotie, Diandra, care-i cere 50% din banii primiti de el pentru rolul din filmul "Wall Street: Banii sunt facuti sa circule", ce va fi lansat in aceasta toamna, informeaza Mediafax.

Avocatii actorului au declarat ca Diandra Douglas are dreptul sa solicite doar jumatate din incasarile primite de Michael Douglas pentru rolul din filmul original, lansat in 1987, si pentru rolurile din alte filme in care acesta a jucat inainte de separarea de fosta sotie, petrecuta in 1995.

"Este timpul ca Michael Douglas sa isi continue viata", a declarat un avocat al actorului, precizand, totodata, ca acesta nu detine drepturile de autor asupra personajului Gordon Gekko.
"Nu poti sa oferi ceva care nu exista in contract", a afirmat aceeasi sursa.

Pe de alta parte, avocatul fostei sotii a declarat in fata judecatorului ca "lacomia este caracteristica unei persoane ... care nu vrea sa-i dea bani sotiei sale".

Potrivit presei din strainatate, Diandra Douglas a primit dupa divort peste 6.3 milioane de dolari reprezentand sume provenind din vanzarile de DVD-uri cu filmele fostului ei sot.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod