Michael Bolton concerteaza la Bucuresti

30 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Michael Bolton concerteaza la Bucuresti

Michael Bolton va sustine un nou concert la Bucuresti, pe data de 28 iunie. Spectacolul va avea loc la Sala Palatului.

Concertul, intitulat "The Very Best Of Me", va cuprinde toate hit-urile artistului, clasate pe primele pozitii ale top-urilor, cum ar fi: "How Am I Suppose to Live Without You", "A Love So Beautiful", "How Can We Be Lovers", "When a Man Loves a Woman", "Said I Loved You... But I Lied" sau "Can I Touch You There".

Albumele cantaretului s-au vandut in 53 de milioane de exemplare in intreaga lume.
Talentul artistului a fost apreciat de catre specialisti si nu numai - Bolton este castigator a doua premii Grammy si a sase trofee American Music Awards.
A cantat alaturi de Pavarotti, Placido Domingo, Ray Charles si BB King si a compus pentru Barbra Streisand, Cher, Kenny G. si Kenny Rogers.

In plus, Michael Bolton este fondatorul unei institutii de ajutorare care adaposteste, asista si educa femeile si copiii saraci ori victime ale diferitelor abuzuri. S-a implicat activ in cercetarile privind tratarea cancerului si a donat peste 3,7 milioane de dolari in scopuri caritabile.

Biletele pentru concertul din data de 28 iunie vor fi puse in vanzare in urmatoarele zile si vor putea fi achizitionate de la Sala Palatului, din reteaua magazinelor Diverta sau online, pe www.myticket.ro.
Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: Cat. I - 350 lei, Cat. II - 250 lei, Cat. III - 150 lei si 100 lei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ami4love pe 27 Ian 2010, 12:59
    Bună, eu sunt Ami!

    Bună, eu sunt Ami! Vă rugăm să how are you! Sper sa fie bine şi în perfectă condiţie de health.I a trecut prin profilul dvs. şi am citit-o şi a luat intersest în ea, vă rog, dacă nu i mintea va vrea sa-mi scrieti pe acest ID-ul (amihaji33@yahoo.co.uk) Sper să aud de la tine în curând, şi voi fi de aşteptare pentru dumneavoastră de mail pentru ca am ceva foarte important să se să vă spun. O mulţime de dragoste Mis Ami Haji!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod