Miami Ink, din septembrie la Discovery Channel

Facebook Twitter Comenteaza
Miami Ink, din septembrie la Discovery Channel

Incepand cu 1 septembrie 2008, Discovery Channel prezinta in premiera serialul Miami Ink - Arta tatuajelor, o incursiune originala in lumea controversata a profesionistilor in realizarea tatuajelor. In acest serial, un grup de tineri moderni, cu umor si cu atitutine, foarte buni prieteni intre ei, deschid un salon de tatuaje personalizate, unde traiesc, muncesc si se distreaza impreuna.

Artistii care locuiesc aici - Ami James, Chris Nunez, Chris Garver si Darren Brass - avand un talent de talie mondiala si personalitati extrem de dinamice, traiesc si muncesc laolalta, pentru a promova arta tatuajelor prin aceasta noua afacere.


Programul Miami Ink - Arta tatuajelor ii urmareste in interiorul, dar si in afara spatiului lor de lucru, de la amiaza pana tarziu in noapte, prezentand poznele lor nocturne, farsele fratesti si camaraderia care ii leaga.

Fiecare episod prezinta cativa clienti si povestile lor, precum si motivul pentru care si-a ales fiecare un anumit tatuaj. Urmarim povestile emotionante din spatele tatuajelor si intelesul pe care fiecare il asociaza unui anumit tatuaj.

Oameni de toate felurile intra in atelier pentru un tatuaj, de la rockeri punk si membri ai elitei sociale din South Beach pana la vedete, iar programul ii urmareste pe cei patru maestri in actiune.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod