Meryl Streep, o mamă rock 'n' roll

Actriţa americană, în vârstă de 64 de ani, va interpreta rolul unei mame pasionate de muzica rock, în drama cu accente comice "Ricki And The Flash".
Potrivit site-ului Deadline.com, artista americană, câştigătoare a trei premii Oscar, va intepreta o mamă sexagenară pasionată de rock'n'roll, care îşi urmăreşte idealurile cu preţul pierderii familiei. Personajul ce va fi interpretat de Meryl Streep va primi însă o ultimă şansă pentru a-şi pune ordine în viaţă şi a-şi ameliora astfel relaţia cu fiica ei.

Acest film va fi regizat de Jonathan Demme, care a realizat "Tăcerea mieilor" şi "Philadelphia", iar scenariul a fost scris de Diablo Cody, scenarista filmului "Juno".

Jonathan Demme, care a regizat şi câteva documentare despre Neil Young, a aranjat ca renumitul muzician canadian să se întâlnească cu Meryl Streep pentru a-i da actriţei americane câteva sfaturi şi informaţii despre industria muzicii rock, informează ziarul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Filmările vor debuta în toamna acestui an.
Meryl Streep este renumită pentru felul uimitor în care "se transformă" în personajele pe care le interpretează pe marele ecran.

După ce a primit cea de-a 18-a nominalizare la premiile Oscar, la începutul acestui an, pentru rolul din "August: Osage County", Meryl Streep s-a implicat în mai multe proiecte cinematografice.

Primul ei film SF, "The Giver", în care joacă alături de Jeff Bridges şi Katie Holmes, va fi lansat în luna august, iar musicalul "Into The Woods", în care apare alături de Emily Blunt şi Anna Kendrick, va apărea pe marile ecrane de Crăciun.
Recent, actriţa americană a filmat pentru "Suffragette", un film în care joacă alături de Carey Mulligan şi Helena Bonham Carter.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod