Meryl Streep, mandra sa joace si la 60 de ani

3 Februarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Meryl Streep, mandra sa joace si la 60 de ani

Actrita Meryl Streep spera ca rolul pe care l-a interpretat in musicalul de succes "Mamma Mia!" va convinge studiourile de film sa realizeze productii cinematografice pentru un public feminin mai matur, informeaza site-ul Telegraph.co.uk.

Vedeta, care va implini 60 de ani in luna iunie, a declarat ca femeile peste 40 de ani au fost desconsiderate la Hollywood, in trecut. Cu toate acestea, Streep demonstreaza contrariul, iar succesul inregistrat la box office de pelicula "Mamma Mia!", precum si nominalizarea de anul acesta pe care vedeta a primit-o la Premiile Oscar, la categoria Cea mai buna actrita, datorita rolului jucat in filmul "Doubt", o indreptatesc sa se simta mandra de faptul ca inca este solicitata de regizori si producatori in filme de lungmetraj remarcabile.

Actrita a tinut sa precizeze faptul ca absenta complexelor legate de aspectul sau fizic se datoreaza fiicelor sale: "Am pierdut atatia ani gandindu-ma ca nu sunt suficient de frumoasa si m-am plans ca nu am corpul Jessicai Lange sau picioarele nu stiu carei alte vedete.
Ce pierdere de vreme! Am ajuns sa gandesc asa, pentru ca, de-a lungul timpului, le-am auzit pe fetele mele plangandu-se de lucrurile care nu le sunt pe plac la propria persoana. Iar acum sunt ceva de genul: 'Taci! Arati minunat!'".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ionut pe 9 Dec 2009, 14:04
    vai de noi

    vai cu a ajuns atar aasta

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod