Mercedes-Benz va sustine creatiile designerilor romani

Facebook Twitter Comenteaza
Mercedes-Benz Romania va fi prezent, in perioada 8-9 mai 2008, la Romanian Fashion Week, cel mai cunoscut si longeviv eveniment de moda din Romania. Se doreste sublinierea corespondentei dintre eleganta, stilul propriei marci si cele ale colectiilor celor mai cunoscuti si originali designeri romani, care isi vor prezenta creatiile pe podiumul de la Iasi.

De peste 12 ani, Mercedes-Benz sprijina nenumarate festivaluri de moda, ce au loc in Australia, Hong Kong, Singapore, Mexico, Venezuela, Canada, Los Angeles, Paris, Milano, Londra.
Patru orase gazduiesc, in fiecare an, Mercedes-Benz Fashion Week: Berlin, New York, Los Angeles si Miami.

Anul acesta, unele dintre cele mai faimoase case de moda au stralucit pe catwalk-ul Mercedes-Benz: Calvin Klein, Carolina Herrera, Donna Karan, Ralph Lauren sau Tommy Hilfiger. De asemenea, Mercedes-Benz va sponsoriza si Fashion Festival de la Brisbane, Australia, ce va avea loc in luna mai a acestui an.

Mercedes-Benz a ales ca unul dintre ambasadorii sai sa fie modelul german Eva Padberg, al carui nume si imagine s-au potrivit cu succes modelului CLC.
Noul Mercedes-Benz CLC a fost prezentat in luna ianuarie, in timpul Fashion Week de la Berlin.

Anul acesta, la Romanian Fashion Week de la Iasi, vor fi prezentate 24 de colectii ale unor designeri romani. Cu Romanian Fashion Week, Mercedes-Benz isi subliniaza dorinta de a sprijini evenimente din lumea modei europene si nu numai.

Trofeul Mercedes-Benz va fi inmanat celei mai elegante colectii apartinand designerilor debutanti prezenti pe podiumul de la Iasi. Juriul va fi compus din jurnalistii prezenti la eveniment.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod