Mel Gibson, implicat intr-un accident de circulatie

de Iulia Anghel, 17 August 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Mel Gibson, implicat intr-un accident de circulatie
Ieri, la ora locala 20.35, automobilul lui Gibson s-a lovit de stancile de pe marginea soselei, dupa informatiile puse la dispozitie de autoritati, citate de Mediafax. "Dintr-un motiv necunoscut, Mel Gibson a virat la dreapta si s-a lovit de stancile de pe marginea soselei", a declarat politia rutiera californiana.

Dupa primele investigatii, este exclusa ipoteza conducerii sub influenta bauturilor alcoolice sau a drogurilor. "Mel Gibson a oferit toate informatiile necesare ofiterilor de politie sositi la locul accidentului, a semnat o declaratie si a fost condus acasa de catre un prieten", a precizat aceeasi sursa.

Actorul, care este anchetat pentru o presupusa agresiune comisa asupra fostei sale iubite, Oksana Grigorieva, a mai fost implicat intr-un scandal in 2006.
Atunci a fost arestat dupa ce a fost prins conducand sub influenta alcoolului, cu o alcoolemie de doua ori peste limita legala. Dupa acest incident, Gibson a fost plasat intr-un regim de eliberare conditionata, pentru trei ani, si a trebuit sa achite o amenda de 1.300 de dolari, informeaza Mediafax.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod