Medicul lui Michael Jackson isi pastreaza licenta

15 Iunie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Medicul lui Michael Jackson isi pastreaza licenta
Medicul Conrad Murray, acuzat de omucidere in cazul Michael Jackson, va putea sa isi practice meseria in continuare in California, dupa ce un judecator din Los Angeles a respins cererea de anulare a permisului de libera practica al acestuia, informeaza Mediafax.

Colegiul medicilor din California a cerut ca permisul de libera practica al fostului medic al cantaretului Michael Jackson sa fie suspendat pana la incheierea procesului in care acesta este implicat.

Michael Pastor, judecator la Curtea Superioara din Los Angeles, a declarat ca nu dispune de autoritatea necesara pentru a lua o astfel de decizie si a reamintit ca medicul Murray si-a vazut deja permisul de munca restrictionat in urma unei precedente hotarari judiciare.

Conrad Murray, in varsta de 57 de ani, a fost acuzat ca i-a administrat in mod abuziv regretatului "rege al muzicii pop" mai multe medicamente , dintre care puternicul anestezic propofol, care a cauzat moartea starului american la varsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, la Los Angeles.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod