Matthew Fox renunta la televiziune

15 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Matthew Fox renunta la televiziune

Matthew Fox a declarat ca nu va mai realiza niciun proiect de televiziune odata cu finalizarea serialului "Lost", anunta site-ul Femalefirst.co.uk.

Actorul, care interpreteaza in film rolul doctorului Jack Shephard, considera ca finalul carierei sale pe micul ecran va sosi odata cu finalizarea filmarilor celui de-al saselea sezon al serialului "Lost", respectiv anul viitor. Starul a declarat: "Sunt foarte sigur ca acesta va fi ultimul proiect de televiziune pe care il voi face.".


Fox crede ca personajul sau a devenit favorit printre fani datorita faptului ca nu este perfect: "Nu ne-am dorit ca Jack sa fie tipul clasic de erou, astfel incat el sa fie cel care ii salveaza pe toti, de fiecare data. Oamenii nu sunt asa. Oamenii au defecte, iar eroismul apare in momentul in care reusesti sa te ridici deasupra acestor defecte.".

Actorul a recunoscut ca isi doreste foarte mult sa il interpreteze pe Steve McQueen intr-un film biografic: "Steve McQueen era foarte misto.
A fost un tip de actiune, un barbat care nu spunea foarte multe lucruri si ii placea ca rolurile sale sa fie exact asa.".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod