Jennifer Aniston vrea o relatie amoroasa ca in filme

15 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Jennifer Aniston vrea o relatie amoroasa ca in filme

Actrita Jennifer Aniston, in varsta de 40 de ani, isi doreste ca viata ei amoroasa sa fie la fel de simpla ca in filmele pe care le joaca, noteaza site-ul Femalefirst.co.uk. Vedeta a fost parasita saptamana trecuta de iubitul ei, muzicianul John Mayer.

Aniston recunoaste ca povestile sale de dragoste sunt mult mai complicate decat cele pe care le traieste pe micul ecran: "Relatiile din lumea reala nu seamana deloc cu cele din filme, sunt foarte ciudate si imprevizibile - asa cum stim cu totii - si, uneori, oamenii au de suferit. Poti supravietui oricarui lucru - rezistenta omului este incredibila. Dar, da, este trist sa ajungi la finalul unui lucru special. Incerci sa eviti toata suferinta, dar, cumva, asta cauzeaza si mai multa suferinta. Sunt o fiinta umana si traiesc experiente umane.".

Desi actrita isi doreste sa fie iubita, este extrem de selectiva cu iubitii ei: "Ceea ce caut este un barbat care imi poate fi prieten, cineva care sa imi fie egal si cineva alaturi de care sa ma simt confortabil. Vreau sa fiu fericita si iubita si nu sa ma multumesc cu cineva care nu este demn de mine.".

In ciuda faptului ca a divortat de Brad Pitt si s-a despartit de John Mayer, actrita nu a renuntat la dragoste: "Niciodata nu trebuie sa iti inchizi inima.".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod