Matt Damon, cavaler de onoare la nunta lui George Clooney

George Clooney, care se va căsători cu logodnica sa, Amal Alamuddin, în septembrie, l-a rugat pe vechiul său prieten Matt Damon, alături de care a jucat, printre altele, în "The Monuments Men", să îi fie cavaler de onoare la ceremonie.

George Clooney a cerut-o în căsătorie pe Amal Alamuddin, o avocată londoneză specializată în drepturile omului, originară din Liban, în luna aprilie.

Deşi au existat speculaţii potrivit cărora Clooney urma să îl roage pe Brad Pitt să îi fie cavaler de onoare, în cele din urmă, starul filmului "Syriana" a decis să îl aleagă pe Matt Damon.

"Multă lume a crezut că Brad urma să fie cavalerul de onoare al lui Clooney, deoarece sunt prieteni buni de atâţia ani. Dar probabil se simte mai apropiat de Matt.

În plus, cu mulţi ani în urmă, în timpul unei nopţi de beţie împreună, George i-a promis lui Matt ca îl va alege cavaler de onoare, dacă se va mai căsători vreodată - aşa că Matt a sunat să îşi ceară premiul", a declarat o sursă pentru ziarul The Sun.

Pe de altă parte, dat fiind că Brad Pitt a jucat alături de cei doi actori în "Ocean's Eleven" şi în cele două continuări ale filmului, cel mai probabil acesta va fi prezent la nunta lui George Clooney, notează agenția Mediafax.

"Brad a primit vestea cu eleganţă, dar a spus că îl va cotonogi în timpul discursului", a adăugat, în glumă, aceeaşi sursă.

George Clooney şi Amal Alamuddin au apărut pentru prima dată împreună în public în octombrie 2013, la Londra, potrivit revistei People.
De atunci, starul hollywoodian şi iubita sa au fost văzuţi împreună la New York şi în vacanţe petrecute în Tanzania şi Seychelles.



Recent, în presă au apărut informaţii potrivit cărora cuplul se va căsători pe 12 septembrie, în Italia şi apoi vor organiza două petreceri pentru familiile lor, în Londra, apoi în Liban.

George Clooney, în vârstă de 53 de ani, a avut numeroase relaţii de-a lungul anilor, notează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax. Însă el nu a dat niciodată impresia că şi-ar fi dorit să se mai implice într-o relaţie pe termen lung, după divorţul de actriţa Talia Balsam, cu care a fost căsătorit între 1989 şi 1993.

Acesta a mai avut relaţii pasagere cu top-modelul britanic Lisa Snowdon, cu actriţa italiană Elisabetta Canalis şi cu actriţa din serialul "Salvamarii/ Baywatch" Krista Allen.

Amal Alamuddin este o avocată britanică specializată în drept internaţional şi drepturile omului.

Ea a fost votată "cea mai sexy avocată din Londra" în 2013. Printre clienţii acesteia s-a numărat şi Julian Assange, fondatorul Wikileaks.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod