Mark Zuckerberg, un mesaj emoționant - VIDEO

Fondatorul Facebook a postat joi pe pagina sa un mesaj de mulțumire după ce rețeaua de socializare a depășit un miliard de utilizatori.

"În această dimineaţă erau mai mult de un miliard de persoane care, lunar, folosesc activ Facebook-ul. Dacă citiţi asta: vă mulţumesc pentru că ne-aţi oferit onoarea, mie şi echipei mele, de a vă servi. Să ajuţi un miliard de persoane să comunice este extraordinar şi este de departe lucrul de care sunt cel mai mândru. În fiecare zi încerc să fac Facebook-ul mai bun pentru voi şi sper că într-o zi vom reuşi împreună să ne putem conecta şi cu restul lumii", a scris pe Facebook.

Mesajul său a primit în câteva minute peste 100.000 de like-uri.

Facebook a făcut publice şi alte date împreună cu numărul de utilizatori.

Printre acestea, 1.130 de miliarde de like-uri de la lansare, 140,3 miliarde de conexiuni între prieteni, 219 miliarde de poze încărcate şi 62,6 milioane de melodii ascultate de 22 de miliarde de ori.

Pragul de 1 miliard de utilizatori reprezintă un moment important pentru Facebook, scrie TechCrunch, şi ar putea avea impact asupra cotaţiei acţiunilor companiei la deschiderea şedinţei bursiere de joi.

Zuckerberg le-a mulțumit utilizatorilor și în iulie 2010, când Facebook a ajuns la 500 de milioane de utilizatori, dar gestul de joi merită apreciat, în condițiile în care acțiunile Facebook s-au prăbușit după listarea acțiunilor companiei la bursă, notează site-ul adage.com.

Pentru a recupera la nivel de imagine, Facebook a lansat și un nou spot de promovare, iar compania va derula intense campanii publicitare în 13 țări: SUA, Marea Britanie, Franá, Germania, Italia, Spania, Mexic, Brazilia, India, Filipine, Indonezia, Japonia și Rusia, informează AdAge.

Foto: AFP / Mediafax

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod