Marius, prezent la Sopot

Facebook Twitter Comenteaza
Marius, prezent la Sopot

Desi abia lansat in Romania, "Rain", primul single solo al lui Marius (fost component al trupei Akcent) a patruns si pe piata din Polonia si se bucura de un real succes. Melodia este deja difuzata de unul dintre cele mai mari radiouri nationale, clipul ruleaza la televiziunile muzicale, si mai mult decat atat, Marius a fost selectionat sa participe cu ea la cel mai mare festival de muzica din Polonia, Sopot Hit Festival.

Festivalul international va avea loc pe data de 9 august, iar Marius si Giulia vor concura cu alti 15 artisti pentru premiul cel mare.

 
"Sunt entuziasmat si onorat sa particip la acest festival. Imi doream foarte tare sa ma calific pentru concurs si este, poate, cea mai mare bucurie de pana acum pentru ca nu ma asteptam sa revin in Polonia atat de repede. Eu si Giulia vom face tot ce putem ca sa ne prezentam cu un show frumos la Sopot", a declarat Marius.

Marius si Giulia vor putea fi vazuti in direct in seara de 9 august pe canalul de televiziune TVP 2, cel mai popular post de televiziune polonez.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod