Mariana Moculescu, părăsită de iubit după un chiuretaj

Fostul iubit al Marianei Moculescu a spus că aceasta i-a trimis un SMS în care scria că a renunţat la o sarcină.

Fostul iubit al Marianei Moculescu a spus că aceasta i-a trimis un SMS în care scria că a renunţat la o sarcină.


Cristian Marin a fost prezent în platoul emisiunii „Drept la ţintă", difuzată de Kanal D, pentru a se apăra de cele mai recente acuzaţii pe care i le aduce fosta sa iubită.

Mariana Moculescu a susţinut că, săptămâna trecută, a dat nas în nas cu bărbatul atunci când a încercat să intre în casă, relatează "Click": „Când am introdus cheia în yală, el a ţâşnit afară pe uşă.

A încercat să mă împingă pe scări", a spus ea.

Mariana pretinde şi că din casă i-au dispărut mai multe lucruri: „îmbrăcăminte, încălţăminte, acte, electrocasnice. Geaca îi era nefiresc de umflată. Când a aflat ce s-a întâmplat, Horia (Moculescu, n.r.) s-a enervat, a ţipat la mine, a ridicat tonul. Mi-a cerut să-i dau chei şi lui, şi Nidiei, fata noastră".

„Mi-e mult mai uşor să folosesc o cheie, ea mi-a dat-o de vreun an", s-a apărat Cristi Marin. „Eu nu i-am dat niciodată, nu ştiu de unde o are.
Nu am dat cheile mele nimănui. Poate când eram împreună şi-a făcut o copie, dar ne-am despărţit de şapte-opt luni"
, a spus, la rândul ei, Mariana.

Cei doi s-au acuzat reciproc în emisiunea de la Kanal D. Cristian a continuat să susţină că relaţiile dintre ei erau cu totul altele cu puţin timp în urmă: „Săptămâna trecută s-a dat la mine. Am făcut sex la greu şi înainte, şi după Revelion", a spus el, probându-şi afirmaţiile cu câteva SMS-uri.

Replica Marianei Moculescu? „Îşi dă singur mesaje. El ştie doar sex".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod