Marian Dragulescu, Corina Ungureanu si Angela Rusu fac Kangoo Jumps cu Kinga Sebestyen

Campionii la gimnastică Marian Dragulescu si Corina Ungureanu, fostul fotbalist de la Steaua Iulian Miu,  Ana Maria Branza, videcampioana olimpica si campioana europeana si mondiala la scrima, si cantareata de muzica populara Angela Rusu se vor alatura celor peste 1500 de invitati ce vor participa la Festivalul International de Kangoo Jumps, eveniment ce va avea loc la Pullman Hotel Bucuresti in weekendul 19-20 octombrie. 
 
In cadrul festivalului, sportivii si cantareata de muzica populara vor urca pe scena in calitate de prezentatori pentru ca apoi sa incalte ghetele de Kangoo Jumps si sa urmeze o ora de antrenament alaturi de celebra antrenoare de fitness Kinga Sebestyen si de miile de invitati.

La randul ei, Angela Rusu, cea care a slabit si si-a tonifiat silueta prin acest tip de antrenament, va prezenta un program special si va canta pe scena festivalului, promovand in fata turistilor straini valorile traditionale romanesti.

“Sunt bucuroasa ca ii avem alaturi pe acesti mari sportivi. Sunt fani Kangoo Jumps. La fel si Angela Rusu care a avut rezultate spectaculoase la antrenamente. Ei vor fi alaturi de noi toti si la petrecerea de gala din seara primei zile a festivalului. Impreuna vom lucra la un nou proiect pentru a introduce acest tip de sport la federatii ca antrenament special de recuperare a sportivilor, stiind ca Kangoo Jumps protejeaza coloana si tonifiaza muschii”, declara Kinga Sebestyen.

Romania va gazdui in premiera Festivalul International de Kangoo Jumps, editiile precedente avand loc in Spania. Evenimentul se va desfasura la Pullman Hotel in weekend-ul 19-20 octombrie, iar la el vor participa unii din cei mai buni antrenori din 20 de tari.

Biletul de acces la Festivalul International de Kangoo Jumps costa 300 de lei, dar se acorda reduceri daca vizitatorii se inscriu din timp ca trainers, presenteri si instructori de Kangoo Jumps, pe www.kjfestival.com .

Invitatii vor putea lua parte si la petrecerea de gala ce va avea loc sambata, 19 septembrie, orele 19.00.

Cei peste 1500 de invitati preconizati vor avea ocazia sa ia parte la sesiuni de Kangoo Power, Kangoo Boot Camp, Kangoo Discovery, Kangoo TTR, Kangoo Kick, Pilates, Zumba, Extreme Combat, X-Tempo Dance, Tae Bo, Base Training, Belly Dance, Steel Combat, Steel Tonic, Capoeira, Aerobic, Dance – Fun for Everyone, Dance Aerobic si Port de Bras.

Kinga Sebestyen este de 18 ani instructor de aerobic, step, fitball, pilates si lector la Federatia Romana “Sportul pentru Toti”. Din 2008 organizeaza cursuri pentru persoanele care doresc sa devina instructori de Kangoo Jumps, lansand pana in prezent mii de specialisti care au ajuns sa antreneze sute de mii de oameni din intreaga lume.

Kinga Sebestyen este trainer coordinator si specialist al Academiei Internationale a Trainerilor de Kangoo Jumps, coordonand programe si oferind diplome de merit. In plus, este autoarea unuia din cele mai eficiente programe de slabit, Fat Burning, pentru care a fost premiata la nivel international.
1 din 7

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod