Mariah Carey dă 47.000 de dolari ca să-şi răsfețe câinii

Cântăreaţa americană cheltuie în fiecare an această sumă pentru a-şi răsfăţa cei opt câini cu o gamă completă de tratamente de îngrijire şi înfrumuseţare.
Vedeta, a cărei avere este estimată la 500 milioane de dolari, îi răsfaţă cu regularitate pe cei opt câini ai ei, făcându-le rezervări la saloane canine de lux, unde animalele ei de companie au parte de cele mai bune tratamente cosmetice din lume, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

"Mariah îşi duce câinii în clinicile de spa şi plăteşte ea însăşi pentru toate tratamentele de acolo, fără să solicite un tratament preferenţial. Doar câinii ei au parte de aşa ceva", a declarat o sursă citată de tabloidul britanic Daily Mirror.

"În condiţiile în care preţurile încep de la 65 de dolari pentru un simplu periat, alte tratamente sunt suplimentare, iar câinii ei pare să se bucure într-adevăr de toate acele masaje complete pe care le primesc", a adăugat aceeaşi sursă.

"Mariah plăteşte pentru ca ei să călătorească la clasa I alături de ea. Iar atunci când acest lucru nu este posibil, ea îi duce la saloane de îngrijire canină precum Chateau Marmutt, Barkingham Palace şi Pour La Pooch. Ea plăteşte, totodată, cu 470 de dolari un şofer special care să îi ducă şi să îi aducă de acolo".

Cântăreaţa americană insistă, de asemenea, ca animalele ei de companie să beneficieze de popularul tratament facial cu afine, inventat la Los Angeles, întrucât această procedură cosmetică asigură o exfoliere mai uşoară a firelor din blana animalelor şi reduce decolorarea.

"Câinii ei beneficiază de o toaletare completă înainte de orice călătorie - îi place ca ei să arate frumos tot timpul. Câinii ei sunt îmbăiaţi, blana le este pieptănată şi aranjată cu uscătorul de păr, iar Mariah este pasionată de cele mai noi tratamente cosmetice din Los Angeles - tratamentul facial cu afine", a adăugat aceeaşi sursă.

Totodată, artista insistă ca animalele ei de companie trebuie să aibă întotdeauna un miros frumos, întrucât câinii ei se joacă frecvent cu cei doi copii ai vedetei.

Mariah Carey s-a căsătorit cu cântăreţul R&B Nick Cannon, gazda emisiunii "America's Got Talent", în 2008. Gemenii lor, Moroccan şi Monroe, s-au născut în august 2011.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod