Maria Dinulescu, invitata in juriul Festivalului International al Filmului de Dragoste de la Mons

de Ileana Voicu Ghinea, 18 Februarie 2010
Facebook Twitter gplus Comenteaza
Maria Dinulescu, invitata in juriul Festivalului International al Filmului de Dragoste de la Mons

Maria Dinulescu participa din nou la un festival de film international, insa, de data aceasta, ca membru al juriului Festivalului International al Filmului de Dragoste de la Mons, in Belgia.

Festivalul International al Filmului de Dragoste de la Mons, Belgia, este un eveniment ce are loc in fiecare an si a ajuns la cea de-a 26-ea editie. Anul acesta Romania este invitata de onoare a festivalului, iar in competitie intra cele mai apreciate si recente productii cinematografice romanesti: "Cealalta Irina", filmul in regia lui Andrei Gruzsniczki, "Websitestory", debutul in lungmetraj al lui Dan Chisu, care concureaza in competitia internationala pentru marele premiu si "Francesca", in care joaca Monica Barladeanu si care concureaza in competitia europeana.

"Sunt foarte incantata ca timp de o saptamana am sa urmaresc zilnic cate doua filme de dragoste. In finalul fiecarei seri am sa am alaturi  11 profesionisti cu care am sa dezbat sensul si valoarea cinema-ului in prezent.

Sunt foarte curioasa care iubire o sa fie mai surprinzatoare pe ecran! Din Africa de Sud, Finlanda, Maroc, Elvetia, Italia... sau poate chiar Romania o sa fie cea castigatoare.", spune Maria Dinulescu.

In anul 2009, Maria Dinulescu a castigat cele mai multe aprecieri ale juriilor internationale cu filmul lui  Adrian Sitaru, "Pescuit Sportiv", printre care si premiul pentru cea mai buna actrita in 2009 la BAFICI, in Argentina. De altfel, pelicula "Pescuit Sportiv" a castigat si premiul pentru cel mai bun scenariu, chiar in cadrul Festivalului International al Filmului de Dragoste de la Mons, tot in anul 2009.


Festivalul va avea loc intre 19 si 26 februarie 2010, iar Presedintele Juriului este Thomas Gilou, un cunoscut si respectat realizator de film. In urmatoarea perioada, actrita va pleca spre Paris si Bruxelles, unde a acceptat sa fie protagonista unei sedinte foto.

 

Foto: Alex Galmeanu


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maria pe 19 Feb 2010, 11:08
    EA

    e frumoasa rau fata asta

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod