Maria Dinulescu – "Andi Vasluianu mi-a dat sansa sa ma simt mandra!"

de Ileana Voicu Ghinea, 3 Martie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Maria Dinulescu –

Dupa ce la Mons a facut parte din juriul care a decis inmanarea pemiului pentru cel mai bun actor lui Andi Vasluianu, actrita Maria Dinulescu a plecat la Paris, unde a fost invitata la o sedinta foto cu unul dintre regizorii clipului filmat pentru trupa Depeche Mode.

Maria Dinulescu a plecat multumita de la Festivalul International al Filmului de Dragoste de la Mons, dupa ce juriul din care ea a facut parte a acordat premiul pentru cel mai bun actor romanului Andi Vasluianu. "Sunt extrem de fericita ca Andrei Gruzsniczki i-a dat ocazia lui Andi Vasluianu de a arata ca poate crea personaje altfel de cum a facut pana acum.

Sunt fericita ca Andi mi-a dat sansa sa ma simt mandra in discutiile finale ale juriului.", spune Maria Dinulescu, membru in juriul Festivalului de la Mons.

Inainte de incheierea Festivalului, Maria a fost protagonista unui shooting organizat special pentru ea la Mons, iar apoi a zburat la Paris, unde a avut placerea de a lucra cu unul dintre regizorii videoclipului trupei britanice Depeche Mode.

"Sunt foarte incantata ca in aceste doua saptamani reusesc sa realizez doua sedinte foto, una la Mons si alta la Paris.
Este excelent sa ma descopar cu ajutorul unor profesionisti din tari, culturi diferite. Astfel am sa ofer scenaristilor inspiratie pentru noi personaje pe care le pot aborda."
, spune Maria Dinulescu.

Foto: Marc Bossaerts


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod