Mandinga in recital extraordinar la "Mamaia"

Facebook Twitter Comenteaza
Mandinga in recital extraordinar la

Considerata initial ca fiind o trupa de nisa, Mandinga a crescut ceva mai mult in aprecieri. Cerererile in continua crestere pentru show-urile Mandinga i-au facut pe organizatorii Festivalului de Muzica de la Mamaia sa invite trupa sa sustina un recital extraordinar.

Mandinga va concerta pe scena de la Mamaia, sambata, 23 august, incepand cu ora 22:15. Alex - trompeta si voce, Bazooka – timbales, percutie, Florin (bass si voce), Chupi (tobe, percutie, voce), Omar Secada (clape), Ella (voce), Zach (saxofon), Tony (trombon), Alejandro (voce) si El Nino (percutie), impreuna cu cele doua dansatoare, vor aduce surprize publicului care ii va vedea din fata televizoarelor sau ii va sustine live din Teatrul de Vara.

In onoarea festivalului, Mandinga a pregatit doua hituri romanesti, care au fost cantate pe scena de la Mamaia de Holograf, respectiv de Mihai Traistariu.
"Ti-am dat un inel" si "Cat de frumoasa esti" au fost reorchestrate in maniera proprie trupei latino si versificate in spaniola.

Cei aflati pe litoral vor mai avea parte de doua show-uri Mandinga, chiar pe plaja. Vineri spre sambata, dupa miezul noptii, la clubul Cafe Dell Mar, Mandinga va chema lumea la dans, in cadrul Havana Club Party. Noaptea urmatoare, pe terasa Cucaracha vor rasuna "Soarele meu", "Cand sunt cu tine", "Donde", "Muevete" si nu numai.

Trupa Mandinga este convinsa ca si de aceasta data va canta impreuna cu publicul, care deja stie versurile pieselor de pe albumul "Donde".
Lansarea acestuia va avea loc abia in toamna, dar piesele, cantate in concerte sau la TV, sunt deja pe buzele multora.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod