Mandatul de arestare emis pe numele lui Lindsay Lohan a fost anulat

17 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Mandatul de arestare emis pe numele lui Lindsay Lohan a fost anulat

Un judecator din Beverly Hills a anulat mandatul de arestare emis pe numele actritei si cantaretei Lindsay Lohan, precizeaza People.com. Audierea a avut loc luni, 16 martie. Lohan nu a fost prezenta in sala de judecata, iar avocatul vedetei a probat faptul ca Lindsay a respectat ordinele tribunalului cu privire la termenii eliberarii sale conditionate.

Vineri, 13 martie, instanta de judecata a emis un mandat de arestare pe numele actritei, care prevedea si achitarea unei cautiuni in valoare de 50.000 $. Avocatul actritei a precizat ca a fost vorba despre o neintelegere. Avocatul Shawn Chapman Holley a declarat, la scurt timp dupa audierea de luni: "Multa agitatie, pentru nimic. Lohan a respectat termenii eliberarii sale conditionate.".

Holley a declarat ca neintelegerea a fost legata de faptul ca "Lindsay a urmat programul de dezalcoolizare, dar, la un moment dat, a renuntat la el". La momentul respectiv, vedeta a decis sa se inscrie intr-un alt program, din cauza inadaptarii. Holley a adaugat: "A fost o neintelegere. A facut totul asa cum trebuie.".

In prezent, Lohan este eliberata conditionat si se afla sub supravegherea autoritatilor, pentru trei ani - aceasta a fost una dintre conditiile impuse de tribunal, dupa ce vedeta a fost arestata in luna august 2007, pentru conducerea autovehiculului in stare de ebrietate.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod