Mama Mălinei Olinescu, despre decesul artistei: A murit din aceeaşi cauză ca Mădălina Manole!

Doina Spătaru a spus într-un interviu că sinuciderea fiicei sale este stâns legată de refuzul a două case de discuri de a semna cu ea.

Moartea a două cântărețe ajunse la apusul carierei, Mădălina Manole și Mălina Olinescu, a șocat opinia publică, iar circumstanțele în care acestea ne-au părăsit nu au fost clarificate până acum. Între cele două cazuri de suicid s-au creat diverse paralele, iar presa a scris că există elemente comune: faptul că ele aveau probleme de ordin sentimental, dar și că nu se puteau împăca cu faptul că ajunseseră la sfârșit de carieră. Amândouă au suferit enorm când s-au confruntat cu realitatea faptului că muzica lor nu mai avea cerere.

Doina Spătaru, mama Mălinei Olinescu, confirmă că sfârșitul tragic al fiicei sale a fost influențat de neadaptarea acesteia la standardele noi ale industriei muzicale.

Într-un interviu acordat revistei Tango, ea a dezvăluit în premieră că moartea Mălinei e strâns legată de refuzul a două case de discuri de a semna cu fiica sa.

"Ea, la un moment dat, s-a dus cu un material la casele de discuri pentru a scoate un album. Nu a avut succes la o casă-două. A fost dezamăgită şi asta a dezarmat-o. Am ştiut ce am ştiut atunci când i-am spus ce înseamnă viaţa de artist! Dar asta a fost (...). De multe ori sigur că eşti dezamăgită, cum se întâmplă cu oricine.
Era foarte sensibilă, dar nu am crezut că poate fi chiar atât de sensibilă şi că această sensibilitate, la un moment dat, o va face să clacheze"
, a mărturisit Doina Spătaru pentru revista Tango.

Povestea este aceeaşi ca în cazul Mădălinei Manole, care nici ea nu-şi mai găsea locul în lumea muzicii, notează wowbiz.ro. "Mădălina s-a dus cu acest album pe la toate casele de discuri şi a fost refuzată, iar în ultimă instanţă, călcându-şi pe orgoliu şi demnitate, l-a luat de mână pe acest necioplit, marele compozitor (referire la soţul Mădălinei, Petru Mircea, n.r.) şi a făcut o intervenţie la doamna Loredana Groza să o ajute să-i aranjeze o întâlnire cu soţul domniei sale, director la Pro TV", spunea Ion Manole, tatăl regretatei cântărețe, cu ceva timp în urmă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod