Mai sunt 3 zile pana la concertul Sandrei!

3 Noiembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Mai sunt 3 zile pana la concertul Sandrei!

Au mai ramas doar 3 zile pana la super concertul sustinut de regina muzicii disco a anilor '80! Acesta este organizat de catre firma Project Events si va avea loc vinerea aceasta, incepand cu orele 19.00, la Sala Palatului! Invitatul special al acestui eveniment este italianul Francesco Napoli!

Dupa cum spuneam, invitatul special al Sandrei este Francesco Napoli, romanticul italian ce detine un numar impresionat de discuri de aur si de platina. Francesco Napoli, un muzician care are la activ peste 12 milioane de discuri vandute in toata lumea, ii va incanta pe spectatori cu piese precum "Marina", "Balla Balla", " Lady Fantasy" sau "Piano Piano".


Sandra este nerabdatoare sa ajunga in Romania, tara care ii este atat de familiara, avand in vedere relatia pe care a avut-o cu Michael Cretu, muzicianul si producatorul roman. Intr-un interviu acordat de curand de catre artista, aceasta afirma ca este onorata si nerabdatoare sa poata intalni un alt mare artist international (Francesco Napoli). -  "Este un mod extraordinar de a cunoastre o vedeta noua, acela de a fi pe aceeasi scena. Imi place intotdeauna sa invat si sa cunosc oameni extraordinari si imi place ce am auzit pana acum despre el.
Asa ca astept cu nerabdare!"  
 
Cu ocazia show-ului din aceasta saptamana admiratorii divei vor putea asculta atat piese celebre, precum "Hi Hi Hi", " Maria Magdalena" sau Everlasting Love", cat si compozitii de pe cel mai nou album - "Back to life". Albumul a aparut in martie 2009, cuprinde 15 piese si a fost inregistrat la New York impreuna cu producatorul Toby Gad, autorul pieselor artistelor Beyonce - "If I were a boy" si Fergie - "Big girls don't cry".

Dupa cum o spune si numele noului album - "Back to life", concertul de la Bucuresti va nota un pas foarte important revenirea Sandrei pe scena.
Artista a declarat ca nu ar putea sa stea departe de muzica, ca scena este teritoriul ei si ca adora sa cante live, acesta fiind cel mai mare vis al ei.

Fanii care inca nu si-au procurat bilete la concert mai au la dispozitie doar cateva zile! Categoriile biletelor sunt urmatoarele: V.I.P. - 250 lei, Categoria I - 200 lei, Categoria II - 170 lei, Categoria III - 140 lei, Categoria IV - 110 lei, Categoria V - 80 lei. Biletele se pot procura de la casieria Salii Palatului, de la magazinul Muzica si online de pe www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.vreaubilet.ro si www.calendarevenimente.ro!

Totodata persoanele care vin din provincie la concertul divei anilor '80 pot gasi o oferta buna de cazare+masina pe www.rentacar1.ro.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod