Madonna, în pericol?

Un bărbat cu tendinţe violente care a fost condamnat pentru că a hărţuit-o şi ameninţat-o pe vedetă a evadat din spitalul unde era internat.

Un bărbat cu tendinţe violente care a fost condamnat pentru că a hărţuit-o şi ameninţat-o pe vedetă a evadat din spitalul unde era internat.

Robert Dewey Hoskins a fost condamnat la 10 ani de închisoare în 1996, informează BBC, citat de agenția Mediafax. După ce a ieşit din închisoare, Hoskins a petrecut o vreme într-un alt spital, înainte de a fi arestat din nou, în iulie 2011, şi trimis într-un spital de psihiatrie din Norwalk, o suburbie a oraşului Los Angeles, de unde a evadat vineri.

Poliţia americană spune că Hoskins este un bărbat "cu tendinţe foarte violente". "Hoskins devine extrem de psihotic atunci când nu îşi ia medicamentele", se afirmă într-un comunicat emis de Departamentul de Poliţie din Los Angeles.

Madonna a depus mărturie în procesul intentat lui Hoskins în 1996 şi a spus că a avut coşmaruri din cauza lui, după ce l-a văzut de mai multe ori în apropierea casei sale. Cântăreaţa şi-a citat garda de corp, care i-a spus că Hoskins susţinea că Madonna ar fi trebuit să fie soţia lui.

"Dacă nu putea să mă aibă, a zis că îmi va tăia gâtul de la o ureche până la cealaltă", a declarat Madonna în timpul acelui proces.
În acelaşi an, în timp ce Madonna se afla în Florida, Hoskins a sărit gardul care înconjoară vila acesteia din Hollywood Hills din Los Angeles, s-a aruncat în piscină şi a fost împuşcat de un agent de securitate, relatează sursa citată de Mediafax.

Conform documentelor oficiale, Hoskins a fost condamnat şi pentru vandalism, în iulie 2011.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod