Madonna a dansat Gangnam Style cu Psy

Fascinată de ritmurile piesei lui Psy, Madonna a interpretat la rândul ei celebrul "dans al calului" - copiat şi de alte vedete, precum Mel B şi Heidi Klum, relatează cotidianul britanic The Guardian, citat de agenţia Mediafax.

Colaborarea dintre Madonna şi Psy vine la numai o săptămână după ce nonconformistul artist în vârstă de 54 de ani a fost respins de Lady Gaga, căreia i s-a propus să îl aducă alături de ea pe scenă.

"Ştiţi, am invitat-o să cânte alături de mine, dar m-a refuzat. Este OK. Am mai fost refuzat şi înainte. Este bine să construieşti astfel un personaj", a spus Psy.

Madonna a criticat-o cu ceva timp înainte pe Lady Gaga, despre care a spus că, pentru piesa "Born This Way", a copiat cântecul ei "Express Yourself".

"M-am gândit că, până la urmă, este un mod extraordinar de a-mi readuce piesa în prim-plan.

Vreau să spun că am recunoscut toate inflexiunile. Am considerat că este... interesant", a spus atunci Madonna.

Psy a fost unul dintre cei mai populari artişti prezenţi la cea de-a 19-a gală MTV Europe Music Awards (EMA), care a avut loc duminică seară, la sala Festhalle din Frankfurt, în Germania. Hitul sud-coreanului, "Gangnam Style", a câştigat premiul pentru cel mai bun videoclip. Psy a devenit şi primul artist sud-coreean care a cântat la celebra gală. El le-a spus jurnaliştilor că următorul său album va avea mai multe piese în limba engleză, notează Mediafax.

"Gangnam Style" a fost vizionat de peste 670 de milioane de ori pe YouTube şi a primit un număr record de 4,9 milioane de "like-uri" pe Facebook, de când a fost lansat, în iulie.

Foto: AFP / Mediafax

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod