Madonna a avut o aniversare extravagantă

Vedeta şi-a sărbătorit ziua de naştere printr-o petrecere extravagantă cu tematică franceză, în timpul căreia a purtat un costum spectaculos, inspirat din ţinutele reginei Marie Antoinette.
Cântăreaţa americană, care a împlinit vineri vârsta de 55 de ani, a organizat această petrecere în seara de sâmbătă, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Ţinuta purtată de artista americană a inclus un corset violet, un petic pentru ochi în formă de inimă, ciorapi plasă şi o impunătoare perucă blondă.

La această petrecere extravagantă, organizată în sudul Franţei, Madonna a fost însoţită de iubitul ei, Brahim Zaibat, în vârstă de 25 de ani, şi de fiica ei Lourdes.
Artista americană a primit cu această ocazie un tort uriaş cu cinci etaje decorat cu artificii în locul tradiţionalelor lumânări.
 

 
Petrecerea a avut loc la Menton, un pitoresc oraş francez situat în apropiere de graniţa cu Italia. Invitaţii au purtat costume inspirate din ţinutele purtate la curtea regilor Franţei, scrie site-ul menționat.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod