Macy Gray revine la Bucuresti

de Ileana Voicu Ghinea, 14 August 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Macy Gray revine la Bucuresti

Cantareata americana Macy Gray concerteaza, pe 8 septembrie, la Bucuresti, in Fratelli Studios, informeaza Mediafax. Macy Gray, pe numele sau real Natalie Renee McIntryre, abordeaza un sound care merge de la R&B la soul.

Albumul sau de debut, "On How Life Is", a fost vandut in peste 7 milioane de exemplare in intreaga lume. In 1999, cantareata a castigat premiul Grammy pentru cea mai buna interpreta pop, pentru hitul "I try", inclus pe albumul sau de debut.

Cel de-al doilea album, "The Id", a fost lansat in 2001 si include celebrele sale piese "Psychopath," "Sexual Revolution" si "Sweet Baby".

In iulie 2003, Macy Gray lanseaza albumul "The Trouble with Being Myself", iar in 2007, dupa o pauza de aproape patru ani, cantareata revine cu un nou album - "BIG".

In cei patru ani de pauza in cariera muzicala, Macy a jucat alaturi de Denzel Washington in "Training Day", a aparut in "Spiderman" si in "Scary Movie 3", precum si in "Around the World in 80 Days", alaturi de Jackie Chan.

Biletele pentru concert au fost puse in vanzare si sunt disponibile la pretul de 119 lei, prin intermediul site-urilor bilete.ro, eventim.ro, precum si la Sala Palatului si la punctele de vanzare Eventim din reteaua magazinelor Germanos, Vodafone si Carturesti din Bucuresti si din tara.


In ziua spectacolului, biletele vor costa 140 lei. Biletele VIP, care ofera acces in sectiunea rezervata VIP din Fratelli Studios, vor costa 159 lei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod