LUV – despre oameni dezorientați și modul lor de a trăi totul din plin

MOTTO: Dragostea, iubirea, fericirea. Am folosit atât de mult aceste cuvinte încât au început să-și piardă sensul și să se murdărească.
Spectatorule, te invităm pe balustrada unui pod care trece peste un râu, în locul unde stau într-un echilibru fragil umorul absurd și iubirea. Același pod le oferă prilejul celor trei personaje ale piesei LUV de Murray Schisgal să vorbească savuros de sincer despre dragoste, viață, moarte. În avanpremieră la Teatrul În Culise – sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 19:00, se joacă  LUV, un spectacol tonic, energic, pasional, pe alocuri hilar, despre oameni dezorientați și modul lor de a trăi totul din plin.


LUV este o veritabilă comedie care urmează rețeta americană și vorbește despre alte sensuri ale dragostei decât cele cu care suntem deja obișnuiți - Harry Berlin este un inadaptat, obosit să caute sensul vieții, care ar vrea să scape de această povară, Milt Manville este un om de succes, prizonier între două iubiri - una caldă, confortabilă, de acasă și alta nouă, incitantă, stârnită de setea de putere, iar Ellen Manville, o soție devotată, care a crezut atât de mult în iubirea eternă încât s-a pierdut pe sine într-o căsnicie consumată.
Un triunghi al căutărilor, o farsă absurdă și comică a vieții, care te delectează cu subiectele actuale propuse: iubirea soției dată cu împrumut, pierderea identității, incapacitatea de a comunica cu adevărat și lipsa de sens a tuturor diversiunilor create.

LUV
de Murray Schisgal
Cu: Alexandru Minculescu, Maria Popovici, Alexandru Banciu
Regia Iulia Grigoriu
Scenografia Lăcrămioara Tănase
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod