Lunafly te invită la un AFTERPARTY de neuitat!

Cunoscuta formaţie coreeană de Kpop, Lunafly, pregăteşte o mare surpriză pentru fanii ei: toţi cei care îşi vor cumpăra bilet pentru concertul din 5 septembrie vor beneficia de acces gratuit la Afterparty-ul care va avea loc duminică, 6 septembrie, de la orele 20:00, în clubul Fabrica şi la care vor fi prezenţi şi membrii formaţiei.
Accesul la acest eveniment este permis numai persoanelor care prezintă la intrare biletul de la concertul din 5 septembrie.
    
Şi pentru că o veste bună nu vine singură, organizatorii concertului dau posibilitatea celor care şi-au cumpărat bilete pentru acest concert de neuitat să voteze trupele care vor dansa la afterparty. Pe pagina de facebook Kompas Events,www.facebook.com/kompasevents , va fi organizat un poll în care veţi putea vota trupele pe care doriţi să le vedeţi dansând la petrecere.
Primele 3 formaţii clasate vor participa la acest afterparty incendiar!

Lunafly, una dintre cele mai apreciate formaţii de Kpop, concertează la Bucureşti, sâmbătă 5 septembrie, orele 20:30, în Aula Universităţii Româno – Americane. Într-o nouă componenţă, extinsă, membrii formaţiei promit un concert de neuitat alături de susţinătorii devotaţi din România şi nu numai.

Pentru acest eveniment sunt disponibile următoarele categorii de bilete, cu locuri pe scaune:
-VIP (meet & greet – sesiune foto, autograf – se intra in grupuri de 5-10) – 145 lei.

-PREMIUM (early access) – 95 lei. Posesorii de bilete Premium vor putea să asiste la 2 melodii la probele de sunet şi se va face o poză de grup în faţa scenei.
-NORMAL – 45 lei
Sesiunea de FanSign va avea loc imediat după concert!
Biletele se găsesc pe www.bilet.ro şi în reţeaua magazinelor TUI Travel în mall-urile din întreaga ţară. Pentru biletele electronice achiziţionate nu mai există taxe de transport.
Concertul este organizat de Kompas Events, în parteneriat cu Universitatea Româno – Americană, cu sprijinul Centrului de Studii Româno - Koreene (CRSK) şi Asia Fest.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod