Lucy Liu a renuntat la box dupa ce a mancat bataie

Facebook Twitter Comenteaza
Lucy Liu a renuntat la box dupa ce a mancat bataie

Lucy Liu, actrita care este in "Alerta maxima", la Pro Cinema, in fiecare marti si miercuri, de la ora 20.00, s-a lecuit brusc de pasiunea pe care o avea pentru box, dupa ce a primit un pumn care aproape i-a spart nasul. Lucy Liu, care si-a construit o imagine de "femeie dura" pe micul ecran, este o impatimita a boxului si a artelor martiale, despre care crede ca "reprezinta o forma de arta care-ti cere multa pasiune si disciplina".

Urmandu-si aceasta pasiune pentru "arta", Lucy Liu s-a pomenit in ring alaturi de o combatanta foarte hotarata, care i-a aplicat scurt un pumn ce i-a scos din cap pentru totdeauna ideea de a mai calca vreodata pe ring.
"A fost ingrozitor de dureros", isi aminteste Lucy Liu. "Nu pot sa spun ca mi-a spart nasul, dar am vazut constelatii intregi de stele verzi. Dar acest incident extrem de dureros m-a si dezmeticit - nu sunt destul de tare pentru a practica acest sport, asa ca mai bine ma las", a marturisit vedeta din "Alerta maxima" care a trecut la forme de arta mai... clasice, precum pictura, sau muzica.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod