Lucy Liu a devenit mamă la 46 de ani

Băieţelul actriţei americane a venit pe lume prin intermediul unei mame-surogat, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.
Vedeta hollywoodiană, una dintre protagonistele francizei cinematografice "Îngerii lui Charlie/ Charlie's Angeles", a publicat deja pe contul ei de pe reţeaua Instagram o fotografie care o prezintă alături de fiul ei, care se va numi Rockwell Lloyd.

Fotografia este însoţită de următorul mesaj: "Îl prezint lumii întregi pe noul bărbat din viaţa mea, fiul meu, Rockwell Lloyd Liu".

"Pot să vă confirm faptul că Lucy Liu este de acum mândra mămică a bebeluşului Rockwell Lloyd Liu, care a venit pe lume prin intermediul unei mame-surogat.
Atât mama, cât şi bebeluşul sunt sănătoşi şi fericiţi"
, a declarat agentul de presă al actriţei americane.

Lucy Liu, în vârstă de 46 de ani, poate fi văzută în prezent pe micile ecrane nord-americane în serialul "Sherlock Holmes şi Dr. Watson/ Elementary", în care joacă alături de actorul Jonny Lee Miller.

Lucy Liu a devenit celebră graţie rolului Ling Woo din serialul "Ally McBeal" şi a jucat apoi în câteva producţii hollywoodiene cu succes de casă, precum "Îngerii lui Charlie", "Chicago", "Kill Bill: Volumul 2" şi "Kung Fu Panda".


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod