Lucian Mandruta si Alexandra Stoicescu, inlocuiti de Alina Petrescu

de Iulia Anghel, 10 Februarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Lucian Mandruta si Alexandra Stoicescu, inlocuiti de Alina Petrescu

Asadar, Observatorul de la ora 19.00 al postului Antena 1 isi schimba "fata". Alina Petrescu va ocupa postul de prezentator al principalului buletin de stiri Antena 1, dupa ce, in prealabil, a realizat emisiunea News Magazine la Antena 3.

Alina, care a lucrat, de asemenea, ca reporter Euronews la Lyon, in Franta, va aduce o nota personala stirilor prin stilul ei cald, empatic. "Vrem sa le oferim oamenilor altceva, sa le vorbim despre ei, pe limba lor, dar si despre ce se intampla in lume.
Incercam sa le aratam oamenilor cum ii afecteaza orice se intampla in tara sau pe glob. Le vom demonstra ca orice stire se poate referi la un moment sau altul din viata lor. Le vom aduce un jurnal care sa fie, mai presus de toate, o reprezentare onesta a realitatii in care traim"
, declara Alina Petrescu.

Noul Observator19, asa cum se va numi, isi va pastra actuala identitatea vizuala datorita notorietatii de care se bucura; schimbarile fundamentale tin de modalitatea in care povestile prind viata si de legatura lor cu viata romanilor.
Aceasta abordare va fi sustinuta de o campanie de marketing dezvoltata in jurul  sloganului "Stiri ca'n viata". 

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod