"Loverboy", în premieră pe DVD cu Gazeta Sporturilor

Astăzi găseşti la toate chioşcurile de ziare pelicula ”Loverboy”, un film actual regizat de Cătălin Mitulescu
Gazeta Sporturilor aduce în premieră pe DVD cele mai bune filme româneşti ale anului 2011. Astăzi găseşti la toate chioşcurile de ziare producţia ”Loverboy”, un lovestory actual, impresionant.

Regizat de Cătălin Mitulescu, filmul îi are în rolurile principale pe George Piştereanu şi Ada Condeescu, doi actori tineri care s-au remarcat în superproducţia românească ”Eu când vreau să fluier, fluier”.
 
DVD-ul "Loverboy", difuzat împreună cu Gazeta Sporturilor, este de azi la toate chioşcurile de ziare, la preţul de 14,99 lei!
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alex pe 14 Ian 2012, 04:04
    ...

    hai ma eugene ne lasi?... toti sunteti critici acuma...daca aparea filmu asta inainte de revolutie nu mai ziceai asa... ziceai ca mama ce capodopera ...ce scenariu...mai lasati-va frate de comentat ca oamenii astia chiar lucreaza si iau si premii in strainatate..da asa-i in tara asta.tara arde baba se piaptana...

    0
    0

  • eugen pe 13 Ian 2012, 13:28
    ....

    Pacat de maestrul Besoiu ca a jucat in porcaria asta.Bai nene, este doar scenariul scris asa despre personaje, sau doar actorii sunt prosti! Nu stiu care e cel mai urat lucru din filmul asta: regia sau scenariul?Nota mea 1! Apucati-va de altceva fratilor!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod