Los Vivancos i-au cucerit pe americani

27 Ianuarie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Los Vivancos i-au cucerit pe americani
Eleganta, energie debordanta,  miscari de dans indraznete si calculate la milimetru, stil inconfundabil, extravaganta, gratie desavarsita, un act artistic de inalta clasa, sunt doar cateva din aprecierile de care s-au bucurat cei 7 frati ce formeaza compania spaniola de dans flamenco Los Vivancos, la prima etapa de turneu din anul acesta, etapa ce i-a purtat pe artistii andaluzi pe coasta de est a Statelor Unite ale Americii, la Miami.

Spectatori din lumea intreaga, atat femiei cat si barbati au avut ocazia sa-i vada pe cei 7 frati dansatori de flamenco intr-un show de exceptie, la Hard Rock Cafe Seminole Hotel din Miami, cele cinci spectalole fiind sold-out.
Nici de aceasta data Los Vivancos nu si-au dezamagit fanii, mai mult decat atat, le-au oferit celor prezenti o experienta de neuitat, reunind intr-un singur show, pe langa cele mai elegante miscari de flamenco, stiluri variate de dans precum baletul clasic, dansul cotemporan, breake-dance-ul si elemente acrobatice.

Spectacolele au adunat peste 25.000 de spectatori, artistii primind ropote de aplauze pe durata intregului show. Locatia este una dintre cele mai renumite din America, pe aceesi scena sustinand concerte artisti precum Julio si Enrique Iglesias, Gipsy Kings sau Kid Rock Intr-un interviu acordat postului de televiziune Telemundo, Elian Vivanco a declarat: "In cadrul acestui turneu vom oferi un extraordinar spectacol de flamenco, in care vom imbina mai multe miscari specifice baletului, dansului contemporan si circului modern.
Dar linia directoare ramane flamencoul, pentru ca flamencoul este un dans pe care il facem din toata inima".

Pe 8 martie, de Ziua Femeii, cei 7 frati vor face un cadou cu totul special tuturor doamnelor, domnisoarelor si domnilor din Romania - un show incendiar, plin de energie, senzualitate, un show de inalta tinuta artistica, pe scena Salii Palatului. In cadrul spectacolului, alaturi de cele mai revolutionare miscari de dans, fiecare dintre ei va sustine cate un recital extraordinar la cate un instrument muzical (flaut, chitara, pian, saxofon sau violina) demonstrandu-si astfel deosebiltele lor talente artistice, fapt ce ii recomanda ca pe niste artisti complecsi.


De precizat este faptul ca, pentru prima data in ultimii 5 ani, accesul le este permis si domnilor spectacolul fiind unul la care isi dau concursul unii dintre cei mai buni cantareti si dansatori de flamenco din lume. Spectacolele  fac parte din turneul mondial ce cuprinde 35 de orase, 500 de orase si a fost urmarit de peste 1 milion de spectatori. Biletele se pot achizitiona la Sala Palatului, TNB, Teatrul Notarra, Magazinul Muzica, retelele de magazine Flanco, Vodafone, Germanos si Orange, librariile Carturesti si online pe bilete.ro, blt.ro, ticketpoint.ro, ticketfan.ro, biletoo.ro, biletfan.ro,  myticket.ro sau eventim.ro.
Mai multe date pe www.4ward.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod