Lorenzo Lamas, socru mic in urma unui concurs

Facebook Twitter Comenteaza
Lorenzo Lamas, socru mic in urma unui concurs

Lorenzo Lamas, vedeta serialului "Renegatul", isi va casatori fiica, dar nu oricum, ci cu protagonistul unui reality-show.

Shayne, fiica "Renegatului", a fost desemnata castigatoarea concursului "The Bachelor", in care un burlac frumos si bogat trebuia sa-si aleaga mireasa dintre concurente. Asta nu inseamna, totusi, ca Lorenzo isi va conduce fata spre altar prea curand.

Actorul priveste cu scepticism noua relatie: "O casnicie este un lucru dificil, iar daca relatia se desfasoara sub lumina reflectoarelor, e si mai greu.", si-a sfatuit actorul fiica.
De la durul cu pletele in vant si calare pe motocicleta, Lamas s-a transformat intr-un mielusel atunci cand a auzit ca in ultimul episod al concursului, Matt Grant, burlacul scos la licitatie, s-a asezat in genunchi si i-a cerut fata de nevasta.

Chiar daca Shayne poarta acum pe deget un inel de peste 60.000 de dolari, Lamas nu doarme linistit cu gandul la casnicia fetei lui. Pentru a-l face gelos pe viitorul ei logodnic, dupa ce acesta a avut o escapada cu o alta concurenta, Shayne a pozat goala pentru o revista dedicata sexului masculin, iar numarul cu ea pe coperta a aparut chiar a doua zi dupa ce a fost ceruta in casatorie.


Cu o fiica premiu pentru un strain si goala in vazul lumii, Lorenzo Lamas nu este tocmai incantat ca va fi socru mic si nici sigur ca logodna lui Shayne este din dragoste si nu pentru bani si faima. "Tot ce sper e sa fie fericita si sa se marite din dragoste.", a marturisit Lamas.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod