Loredana, aniversare alaturi de fiica ei pe cel mai mare vas de croaziera din lume

Loredana a petrecut o scurta vacanta, alaturi de fiica ei, Elena, pe cel mai mare vas de croaziera din lume, Harmony of the Seas. Artista a participat, cu aceasta ocazie, in calitate de invitat VIP, la inaugurarea imensei ambarcatiuni, pornind, din Barcelona, intr-un circuit de trei zile pe Marea Mediterana.
Mini-vacanta a avut loc cu doar cateva zile inaintea aniversarii artistei, astfel ca momentele petrecute in mijlocul marii au fost cu atat mai speciale.

Pe Harmony of the Seas, Loredana si Elena s-au cazat intr-un apartament spatios de pe terasa caruia au putut sa admire cele mai frumoase apusuri de soare pe mare si s-au bucurat de atractiile pe care le ofera o astfel de croaziera.

Impreuna au urmarit show-ul de Broadway, Grease, intr-o sala de spectacole cu peste 2000 de locuri, un spectacol acvatic cu abrobatii uimitoare si jocuri de lumini, derulat in Aqua Theatre, un amfiteatru impresionant in aer liber, chiar si un show de patinaj, pe patinoarul din centrul vasului, in cadrul caruia sportivii si-au dovedit maiestria intr-un spectacol ce a adus, timp de o ora, atmosfera Paris-ului din secolul al XIX-lea.

„A fost o calatorie scurta, dar intensa! Atat eu, cat si Elena, fetita mea, ne-am simtit rasfatate! Am intalnit multi romani care lucreaza in posturi de raspundere pe nava.
Sunt mandra de ei si promit ca data viitoare le voi canta! De-abia astept sa revenim la bord”, declara Loredana.

Pe Harmony of the Seas, Loredana a avut ocazia sa descopere un parc imens, in aer liber, cu peste 12.000 de plante si copaci, denumit Central Park, o promenada cu zeci de magazine si restaurante, un bar mobil, ce se ridica si coboara de la un etaj la altul, in fata caruia a fost expus un automobil de epoca, un Bionic Bar unde cocktailurile sunt realizate si servite de roboti, un cazinou, discoteci, cluburi de jazz si karaoke, precum si un parc de distractii in aer liber, cu un carusel, tobogane de zeci de metri lungime, tiroliana la o inaltime de 50 de metri, terenuri de sport, piscine, jacuzzi, solarium ori simulatoare de surf.

O premiera este cel mai inalt tobogan de pe un vas de croaziera, The Ultimate Abyss, la peste 45 de metri deasupra marii, ce ii arunca pe iubitorii de adrenalina intr-o cadere uimitoare prin miscari de rasucire in timp ce aluneca cu o viteza de aproximativ 15 km/h.
Apoi, Perfect Storm este format din tobogane cu apa desfasurate pe mai multe nivele. Unul din acestea, Supercell, dispune de un sistem tip cupa de sampanie, care-i conduce pe amatori intr-un vartej. Splashway Bay este un parc acvatic pentru copii, plin de culoare, care dispune de tunuri de apa, tobogane de apa, perete de catarare si alte atractii interesante.

Una din atractiile principale ale vasului de croaziera Harmony of the Seas o reprezinta barurile si 20 de restaurantele tematice al caror meniu este realizat de Chefi faimosi din intreaga lumea, cum este cazul celui al lui Jamie Oliver, cu preparate bio, dupa retete traditionale italiene, ori Wonderland, in stil imaginative cuisine sau restaurantul japonez Izumi.

Harmony of the Seas este cel mai nou vas de la Royal Caribbean si cel mai mare din lume. Are 17 etaje, 362 de metri lungime, o latime de 67 metri, cantareste peste 227.000 de tone si gazduieste peste 6400 de pasageri.

Cabinele de la bordul vasului Harmony of the Seas sunt cele mai spatioase si luxoase din intreaga flota.
Fiecare detaliu a fost atent studiat pentru a crea senzatia de acasa chiar in mijlocul marii. Toate cabinele sunt confortabile, dar si sofisticate, decorate cu obiecte de arta contemporana si finisaje de inalta clasa.

De altfel, in centrul vasului, pe Promenada, se afla unul din cele mai spectaculoase obiecte de arta contemporana, creat de David Cerny, o instalatie metalica, numita The Head, care cantareste 6,5 tone, valoreaza 1 milion de dolari si este inspirata de capul lui Franz Kafka.

Harmony of the Seas are cel mai rapid internet de pe un vas de croaziera.

Vasul Harmony of the Seas va avea, pana la 16 octombrie, croaziere de 7 nopti pe Marea Mediterana, cu imbarcare din Barcelona sau Roma, si opriri in Palma de Mallorca, Spania; Provence (Marsilia), Franta; Florenta/Pisa (Laspezia), Italia; Napoli, Italia, apoi in Caraibe, cu imbarcare din Fort Lauderdale, Miami, cu opriri in Labadee, Haiti; Falmouth, Jamaica; Cozumel, Mexic.

O vacanta de o saptamana pe acest vas are pret ce porneste de la 1029 de euro/persoana, pentru croazierele din Europa, si de la 852 euro/persoana pentru croazierele din Caraibe.
Mai multe detalii, pe www.rccl.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod