LORA prefera tratamentele Madonnei!

E blonda, e frumoasa si are o voce superba. Lora isi imparte viata intre sot, televiziune si concerte. Cu un program foarte incarcat, reuseste totusi sa-si mentina si o silueta de invidiat, mergand la sala zilnic.
Desi nu a apelat niciodata la interventii chirurgicale in ceea ce priveste corpul ei cu care de altfel se si mandreste de cate ori are ocazia, mai nou, Lora a acceptat sa fie imaginea unei clinici medical-estetice din Constanta, Sofa-Maison de Beaute.

De cand face vizite frecvente la Sofa, Lora a incercat Intraceuticals-tratamentul Madonnei care estompeaza vizibil cearcanele si reda stralucire si elasticitate pielii chiar dupa prima sedinta. Apoi a continuat cu HydraFacial-un tratament perfect pentru vara care hidrateaza pielea in profunzime si reduce liniile fine si ridurile.

Noptile nedormite si expunerea la soare sunt factori importanti care afecteaza foarte mult tenul si pielea noastra pe parcursul sezonului estival.
Aflata mai toata vara la mare cu filmari si concerte, Lorei ii este foarte comod sa urmeze tratamente de hidratare, curatare si prevenire a imbatranirii pielii la singura clinica medical-estetica din Constanta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod