Liv Tyler a născut un băiețel

Actriţa a devenit, miercuri, mamă pentru a doua oară. Tatăl copilului este actualul iubit al vedetei, David Gardner.

Un reprezentant al cuplului a declarat pentru People.com: "Copilul este sănătos şi toată lumea este fericită", informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

O sursă apropiată actriţei a declarat că bebeluşul va trebui să rămână în spital o perioadă, sub supraveghere medicală, pentru că naşterea a avut loc cu şase săptămâni şi jumătate mai devreme. Numele copilului nu a fost dat publicităţii.

Actriţa a confirmat în luna decembrie că aşteaptă un copil, după ce a recunoscut că toate visele i se îndeplinesc, pentru că şi-a dorit să fie din nou mamă de şapte ani.

"De şapte ani spun că vreau să fac un film HBO cu o distribuţie în care toţi actorii sunt importanţi. Şi am vrut o casă la ţară. Şi să fac încă un copil. Dacă m-aţi cunoaşte bine, aţi şti că astea sunt lucrurile pe care mi le doresc. Şi toate au venit deodată, împreună", a declarat Tyler.

Actriţa a reuşit să îşi îndeplinească celelalte dorinţe jucând în serialul produs de HBO "Cei rămaşi/ The Leftovers" şi renovându-şi casa din Hudson, New York.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod