Lindsay Lohan a ieșit de la dezintoxicare

Actriţa americană a încheiat programul de dezintoxicare de 90 de zile pe care l-a parcurs în urma înţelegerii încheiate cu procuratura din SUA şi s-a externat marţi dintr-o clinică din Malibu specializată în tratarea dependenţelor.
Site-ul TMZ.com a publicat o fotografie cu actriţa, în timp ce aceasta părăsea acea clinică din Malibu, informează agenția Mediafax.

În vârstă de 27 de ani, actriţa americană s-a internat la Betty Ford Center din Rancho Mirage, California, pe 2 mai, în urma unui ordin judecătoresc, după ce a recunoscut în instanţă că i-a minţit pe poliţiştii veniţi la locul producerii unui accident de circulaţie, în iunie 2012, încălcând astfel termenii regimului de libertate condiţionată care îi fusese impus anterior.

Lindsay Lohan s-a transferat de la clinica Betty Ford la Cliffside Malibu la jumătatea celor 90 de zile, întrucât a considerat că a doua clinică era mai potrivită pentru tratamentele pe termen lung.

Aceasta a fost cea de-a şasea internare a actriţei americane într-un centru de dezintoxicare.

Între timp, cel mai recent film al ei, "The Canyons", a avut premiera luni seară la New York, însă presa de specialitate a criticat evoluţia actriţei americane, relatează Mediafax.

Lindsay Lohan, prezentă mai mult în presă în ultimii ani din cauza scandalurilor în care este implicată, provocate de consumul de alcool şi de droguri, şi pentru problemele pe care le are cu autorităţile decât pentru reuşitele actoriceşti, a interpretat-o de curând pe Elizabeth Taylor într-un lungmetraj de televiziune, însă criticii au desfiinţat pur şi simplu prestaţia ei.

Starleta americană şi-a mutat domiciliul la New York începând cu vara anului trecut.

Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând un moment de vârf în 2003 - 2004, când a jucat în filmele "Vinerea trăznită/ Freaky Friday" şi "Fete rele/ Mean Girls".


Foto: Hepta
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Woman2Woman.ro pe 3 Aug 2013, 13:19
    Nu prea mai e o stire asta

    Nu prea mai e o stire asta, pentru ca e obisnuit ca Lindsay Lohan sa ajunga la dezintoxicare ori sa fie acuzata de posesie de droguri sau scandal.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod