Lily Rush se întoarce pentru noi cazuri nerezolvate în serialul "Cu sânge rece", sezonul 2, la Diva Universal!


Protagonista serialului “Cu sânge rece” este singura femeie detectiv din echipa de Omucideri din Philadelphia care lucrează la cazuri de crimă închise, care nu au fost niciodată rezolvate.

Protagonista serialului “Cu sânge rece” este singura femeie detectiv din echipa de Omucideri din Philadelphia care lucrează la cazuri de crimă închise, care nu au fost niciodată rezolvate.

După un prim sezon de cazuri elucidate cu succes, Diva Universal le aduce telespectatorilor sezonul 2 al acestui serial nominalizat la Premiile Emmy. Noul sezon are premiera pe 2 februarie, fiind difuzat în fiecare joi, de la 21:00, câte două episoade.

Ambiţiosul şi ingeniosul detectiv Lilly Rush (Kathryn Morris) redeschide cazuri de crimă nesoluţionate ce au avut loc cu ani sau chiar decenii în urmă.  Anterior, Rush şi-a folosit capacitatea de a înţelege mintea criminală pentru a rezolva cazuri de crimă curente. Acum, acest detectiv cu experienţă este interesat de noi provocări cum ar fi: interogare martorilor unor crime ce au fost comise cu ani în urmă şi care le-a schimbat acestora destinul; folosirea unor metode de anchetare noi pentru a descoperi probe în cazurile de crimă.  

În acelaşi timp, aceasta este pregătită pentru anumite consecinţe, şi anume: munca sa va redeschide răni vechi şi i-ar putea determina pe suspecţi să comită noi crime. Rush îşi vede noua îndatorire ca un punct de cotitură în cariera sa şi aceasta îşi face o promisiune ca nicio victimă să nu fie uitată.

Când Rush dă peste o situaţie fără ieşire, aceasta caută sfaturi la onoratul ei mentor, Locotenentul John Stillman (John Finn), şi Detectivul Will Jeffries (Thom Barry), care are o vechime considerabilă pentru a o ajuta pe aceasta cu informaţii din trecut.  De asemenea, în echipă sunt şi Detectivul Nick Vera (Jeremy Ratchford), un poliţist dur considerat persoana potrivită la care trebuie să mergi pentru a obţine o mărturisire, şi arogantul Detectiv Scotty Valens (Danny Pino).  Rush îşi vede noua îndatorire ca un punct de cotitură în cariera sa şi aceasta îşi face o promisiune ca nicio victimă să nu fie uitată.

Sezonul 2 se deschide cu un caz special: după ce noi probe îl achită pe un criminal acuzat de trei omucideri, detectivii vorbesc cu fratele uneia dintre victime care le oferă câteva indicii.

Apoi aceştia interoghează o chelneriţă ce a lucrat la restaurantul unde s-au comis crimele, şi pe un contrabandist local. Ambii au avut dispute cu una dintre persoanele ucise în acea seară.

Anchetatorii îl interoghează, de asemenea, pe un bărbat care a lucrat la bucătărie şi pe un gangster prieten cu una dintre victime.  Valens şi Rush află informaţii decisive despre noapte crimelor şi, în cele din urmă, reuşesc să “smulgă” o mărturisire de la criminal.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod