Liev Schreiber, gelos pe succesul lui Naomi Watts

29 Aprilie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Liev Schreiber, gelos pe succesul lui Naomi Watts

La inceputul relatiei lor, actorul Liev Schreiber, in varsta de 41 de ani, a fost gelos pe succesul vedetei de film Naomi Watts, actuala sa sotie, consemneaza site-ul FemaleFirst. Cuplul are, in prezent, doi copii - Alexander, in varsta de 21 de luni, si Samuel, patru luni.

Starul a recunoscut ca i-a fost foarte greu sa faca fata succesului de care se bucura Watts, iar faptul ca povestea lor de dragoste se afla mereu in atentia presei l-a deranjat in mod constant. Mai mult decat atat, Schreiber a considerat, initial, ca Naomi este cea vinovata de numeroasele intruziuni in viata sa privata.

Liev a declarat: "In calitate de actor, nu cred ca am atins vreodata culmile succesului, asa cum a facut-o Naomi, astfel ca, atunci cand a intrat in viata mea, asta a fost un adevarat test pentru relatia noastra.
Nu imi placea ca era in centrul atentiei si cred ca, probabil, am dat vina pe ea, din aceasta cauza, la inceput".


Cum a rezolvat actorul aceasta problema? "Dupa o vreme, m-am acomodat si, bineinteles, s-a nascut Alexander si a trebuit sa ma reobisnuiesc cu aceasta noua situatie", a precizat Schreiber.

Starul a adaugat ca asteapta cu nerabdare sa se mute impreuna cu intreaga familie in tara natala a sotiei sale, Australia, deoarece considera ca aceasta este locatia perfecta pentru a-si creste copiii: "Am avut ocazia sa simt ritmul vietii de acolo si mi-am dat seama ca poti duce o viata mult mai buna.
Pur si simplu, nu se compara cu nimic si, in plus, daca ai de crescut copii, nu imi pot imagina un loc mai bun decat Australia".


Credit foto: babble.com

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Scrie Articole pe 30 Apr 2009, 22:52
    Scrie Articole

    Munceste de acasa scriind articole. http://www.scriearticole.wordpress.com

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod