Lazile frigorifice SpacePlus® de la Electrolux, secretul fructelor de sezon savurate pe tot parcursul anului

Pe caldura arzatoare, inghetata de fructe este un rasfat apreciat de oricine, insa ce ai spune daca ai putea sa ti-o prepari oricand, chiar la tine in casa, cu fructe de sezon, congelate?
Pe caldura arzatoare, inghetata de fructe este un rasfat apreciat de oricine, insa ce ai spune daca ai putea sa ti-o prepari oricand, chiar la tine in casa, cu fructe de sezon, congelate? Aceleasi fructe iti vor fi disponibile si la toamna, pentru deserturi delicioase, deoarece atat savoarea, cat si beneficiile fructelor de vara iti pot fi accesibile oricand, cu ajutorul lazilor frigorifice SpacePlus® de la Electrolux.

SpacePlus® - cantitati mari de alimente, depozitate intr-un spatiu redus


Cu o capacitate neta intre 230 si 400 de litri, lazile frigorifice SpacePlus® sunt alegerea perfecta pentru a congela o cantitate mare de fructe, legume, carne sau alte alimente.
Modelele SpacePlus® valorifica tot spatiul disponibil cu ajutorul functiei Shield Condenser, care economiseste cu pana la 30 de cm din latimea lazii, fara a-i reduce capacitatea. De asemenea, functia previne formarea condensului si a ruginei, prelungind durata de viata a lazii si oferindu-ti libertatea de a o amplasa oriunde in casa.

Functia TempAlert – pentru o conservare optima a alimentelor

Functia TempAlert a fost dezvoltata pentru a proteja alimentele si pentru a le depozita in conditii optime, astfel incat ele sa-si pastreze toate calitatile nutritive.
Semnalele luminoase si acustice te vor avertiza cand temperatura din lada frigorifica devine prea ridicata, pentru a evita alterarea alimentelor. Astfel, vei putea congela fara probleme fructele pentru o perioada de 8-10 luni si legumele chiar si pentru 12-16 luni.

Functia ActionFreeze pastreaza savoarea alimentelor, ca la mama acasa

Pentru a pastra in totalitate aroma alimentelor, functia ActionFreeze le congeleaza rapid. Astfel, vei putea sa te bucuri inclusiv de mirosul aromat al capsunilor sau al caiselor, chiar si in mijlocul iernii.

Mai mult decat atat, si consumul de energie a fost inghetat cu ajutorul lazii frigorifice SpacePlus®, deoarece aceasta se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+, consumand cu 20% mai putina energie comparativ cu un echipament asemanator din clasa A.

Acum nu-ti ramane decat sa iti faci proviziile de fructe pentru oricand vei dori sa savurezi o tarta de caise sau o inghetata de capsuni!

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod