Lavinia îşi împodobeşte bradul cu bijuterii Swarovski

20 Decembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Lavinia îşi împodobeşte bradul cu bijuterii Swarovski

Lavinia Pîrva are grija ca, an de an, bradul său de Crăciun să fie împodobit cât mai frumos. Fie că alege să cumpere un brad de doi metri înălţime, fie că alege unul scund, cântăreaţa îl împodobeşte de fiecare dată cu ornamente speciale.

Lavinia a colecţionat de-a lungul timpului ghirlande şi lanţuri care pot şi cu uşurinţă considerate drept bijuterii. Unele dintre acestea sunt din cristale Swarovski, altele chiar din aur şi argint.

Anul acesta, Lavinia a ales să împodobească un brăduţ de doar un metru înalţime, înrădăcinat în ghiveci pentru ca după sărbători să îl planteze la loc.



Pentru decorarea lui, solista a ales globuri, funde şi ghirlande roşii clasice, dar şi mărgele şi bijuterii cu pietre Swarovski.
„Colecţionez de mulţi ani tot feluri de gablonţuri, dar şi bijuterii mai scumpe. Am o cutie întreagă de astfel de accesorii. Îmi place să îmi împodobesc bradul cu ele. De multe ori se întâmplă să îi redecorez de la o zi la alta. Ca şi cum, noi, oamenii, ne-am îmbrăca diferit de la o zi la alta.
Țin foare mult la brăduţul meu”, declară Lavinia.

Cântăreaţa a lansat de curând o noua piesă, “Up&Down”, şi se pregăteşte pentru cele şase concerte de Revelion, o scurtă vacanţă şi pentru filmarea unui nou videoclip.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod