Laura Cosoi si Smiley au fugit la Viena

22 Iunie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Laura Cosoi si Smiley au fugit la Viena

Hotarati sa se rupa putin de nebunia de aici, Laura si Smiley au luat o decizie neobisnuita. Cei doi indragositi s-au urcat in masina, au condus pana la Aeroportul Henri Coada si au luat primul avion care decola la ora respectiva.  Astfel, Laura si Smiley au ajuns sa petreaca 4 zile de vis in Viena.

"Nu aveam planuita nicio vacanta, insa duminica seara ne-am hotarat sa plecam pentru cateva zile. Destinatia ne-a fost necunoscuta pana cand am ajuns la aeroport, dar iata ca lucrurile s-au aranjat de minune, pentru ca primul avion care urma sa decoleze a fost cel spre Viena, oras pe care inca nu il vizitasem.
Asa am ajuns sa petrecem cateva zile de vis intr-un oras de care ne-am indragostit iremediabil!"
, a povestit prezentatoarea clasamentului "Hitlist Romania" din fiecare miercuri, de la ora 13.00, la MTV.

Centrul Vienei, palatul Schonbrunn, gradina zoologica, dar si cafenelele vieneze, cele mai vechi restaurante in care acum sute de ani au mancat Mozart si Strauss, un recital la Opera, dar si un concert Eagles, toate acestea au facut parte din programul pe care cei doi si l-au stabilit.


Timp de cateva zile VJ-ita MTV si Smiley s-au plimbat pe urmele celor care au facut istorie in muzica clasica si au imbinat vizitarea obiectivelor turistice cu relaxarea: "Viena a fost exact pe gustul meu iar atmosfera incarcata de istoria m-a pregatit pentru rolul pe care il voi avea in serialul de epoca de la Acasa TV. Peste tot pe unde te plimbi gasesti o urma de Mozart sau Strauss, vezi unde si-au petrecut timpul, unde au compus, unde au mancat chiar, si ajungi sa ai senzatia ca o sa ii vezi in curand mergand pe strazi", a marturisit incantata Laura.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod