Laura Cosoi s-a pozat fără machiaj

Vedeta a postat pe Facebook o imagine în care apare complet nemachiată, cu o pălărie pe cap şi cu părul răvăşit.
"Bună dimineaţa, prieteni dragi! Planuri de weekend? Eu merg spre plajă...", a scris Laura pe reţeaua de socializare. În trei ore, postarea ei a strâns peste 1.100 de like-uri, iar părerile celor care au intrat pe pagina ei au fost împărţite: unii i-au scris că arată bine, alţii au n-au apreciat ideea sa.

Vedeta şi-a obişnuit fanii cu fotografii îndrăzneţe pe care ea le publică. Laura a postat recent pe blogul personal un album cu titlul "Yachting", în care a inclus imagini dintr-o croazieră pe mare.
Îmbrăcată cu o bluză pe umeri şi o pereche de pantaloni scurţi, Laura le-a arătat fanilor mai mult decât şi-ar fi dorit, în încercarea de a prezenta fiecare piesă vestimentară şi accesoriile, scrie Libertatea.
 
Într-una dintre imagini, în care vedeta îşi etalează cerceii, dar fanii au observat însă altceva: sânii gata să iasă din costumul de baie minuscul, astfel că detaliile pe care Laura dorea să le sublinieze au fost estompate de imaginea bustului ei, notează ziarul citat.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 August 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod